Neler Yeni

Laptop için RAM tavsiyesi

furkang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan gülmez
Merhaba. Kullanmış olduğum bilgisayarın RAM miktarı yeterli olmadığından RAM eklemeye karar verdim. Şu an içinde SK Hynix 8 GB DDR4 3200MHz RAM bulunmakta. Dual-channel kullanmak istiyorum bu nedenle bir adet daha 8 GB DDR4 3200MHz RAM alacağım. 4 marka alternatifi var.

• SK Hynix - 600TL.
  • G.Skill - 500TL.
  • Adata ve Crucial - 450 TL.
Aynı marka olması için SK Hynix'e ekstra para ödemeli miyim? Eğer cevabınız hayırsa, diğer 3'ü içinden hangisini almamı tavsiye edersiniz?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,519
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bildiğim kadarıyla cl ve mhz değeri aynı olsa yeterli fakat ben içimin rahat olması için sk hynixe fazladan para vermiştim.

TİTAN.

80+ Platinum
Merhaba. Kullanmış olduğum bilgisayarın RAM miktarı yeterli olmadığından RAM eklemeye karar verdim. Şu an içinde SK Hynix 8 GB DDR4 3200MHz RAM bulunmakta. Dual-channel kullanmak istiyorum bu nedenle bir adet daha 8 GB DDR4 3200MHz RAM alacağım. 4 marka alternatifi var.

• SK Hynix - 600TL.
  • G.Skill - 500TL.
Aynı marka olması için SK Hynix'e ekstra para ödemeli miyim? Eğer cevabınız hayırsa, diğer 3'ü içinden hangisini almamı tavsiye edersiniz?
CL değerlerin tutuyor mu kanka ?
Eğer CL değerin 22 ise ben sana 2 el ram satabilirim
350 den skhynix özellikler aynı laptoptan çıkardım geçen yaz aldım

Kocerello

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus Emre

• SK Hynix - 600TL.
  • G.Skill - 500TL.
knk ürünlerin linkini atarmısın bende hp-victus alıcam ram arıyorum bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,299
Üyeler
159,472
Son üye
ergincihangiroglu
Top Bottom