Yardım Laptop için sizce hangisi

Reaksiyon skoru
42
Bütçe
18500
Isıları sınırda gezen daha performanslı bir laptop mu yoksa soğutması saha iyi performansı daha az bir laptop almak mı?
Sizce hangisi

Isıları sınırda gezen daha performanslı bir laptop mu yoksa soğutması saha iyi performansı daha az bir laptop almak mı?
Sizce hangisi
Daha az performans daha az ısı neden diye sorarsan laptopun ısıları sınırda gezdikçe ömrü daha hızlı biticektir

Daha az performans daha az ısı neden diye sorarsan laptopun ısıları sınırda gezdikçe ömrü daha hızlı biticektir
Evet bende öyle düşünmüştüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus tüf a15 vs rog g15

Rog daha az ısınıyor

TUF cihaz alınması daha mantıklı olur.

3050 ve 3050 TI modeli çok problem yaratmıyor fakat 3060 yaratııyor.
85 derece sorun yaratmaz mı

Kanka linkleri atsana

Her oyun da 85 derece mi cihaz? Ayrıntılı testlere baktığımda cihaz hep 75-79 derece arası çalışıyordu. Arkadaşınız biraz daha sıcaklık testi yapabilir ise yorum yapabilirim.

85 derece baya sıkıntı max 75 olmalı bide kanka üstüne biraz daha koyup bunu alman daha iyi olur hem işlemci hemde ekran kartı sağlam

Her oyun da 85 derece mi cihaz? Ayrıntılı testlere baktığımda cihaz hep 75-79 derece arası çalışıyordu. Arkadaşınız biraz daha sıcaklık testi yapabilir ise yorum yapabilirim.
Video atayım bekle

85 derece baya sıkıntı max 75 olmalı bide kanka üstüne biraz daha koyup bunu alman daha iyi olur hem işlemci hemde ekran kartı sağlam
Knk victus önermeyin tüy gibi ekranı var

Video atayım bekle

Knk victus önermeyin tüy gibi ekranı var
Kanka bilgisayarı hafif havaya kaldırabilirsin çok etki eder ısınmadan bıktıysan soğutucu alırsın mis gibi oluyor
Hp ekranına baktım tüy gibi olması nasıl bir sıkıntı çıkartır onu anlamadım dayanıklık düşük olabilir belki ama fiyat olarak en güzellerden biri bu bide asusun 3050ti lı versiyonu var o 19800 sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,524
Üyeler
189,103
Son üye
Akbulut20
Geri