Bütçe? Yoksa altına kitap koyArkadaşlar eski bir laptopum var ve çok ısınıyor , ek bir soğutma almayı düşünüyorum. Önereceğiniz bir soğutma varmıdır?
Fiyatları pek bilmiyorum ama max 200tl olsun.
Kanka laptopun fan eskiden ses çıkarmıyo du laptop güneşe dönüyordu şimdi temizledim uçak motoru gibi ama minecraft ta 85 derece görüyorum casperın bu serisinin fanlarında hayır yok zaten genellikle casper da hayır yok.bakımını yaptın mı yaptırmadıysan soğutucuyla hemen hemen aynı fiyata gelir zaten bakım
Bu arada teşekkürler.İnceleme - 🔥 TV MAX Laptop soğutucu / stant incelemesi 🔥
🔥BUGÜN 17.3 İNÇ LAPTOP'UM İÇİN ALDIĞIM SOĞUTUCUYU İNCELEYECEĞİZ 🔥 üç bölümden oluşacak incelemem : 1. BÖLÜM : soğutucunun genel özellikleri, tasarımsal ve donanımsal bilgileri , fotoğrafları. 2.BÖLÜM : soğutucunun soğutma performansı 3.BÖLÜM : GÜNLÜK kullanım ve iyi , kötü yaşadığım...forum.donanimarsivi.com
Bunu kullanıyorum. Almaz olaydım. Hiç memnun değilim. Doğru düzgün çalışmıyor. Malzeme kalitesi kötü.İnceleme - 🔥 TV MAX Laptop soğutucu / stant incelemesi 🔥
🔥BUGÜN 17.3 İNÇ LAPTOP'UM İÇİN ALDIĞIM SOĞUTUCUYU İNCELEYECEĞİZ 🔥 üç bölümden oluşacak incelemem : 1. BÖLÜM : soğutucunun genel özellikleri, tasarımsal ve donanımsal bilgileri , fotoğrafları. 2.BÖLÜM : soğutucunun soğutma performansı 3.BÖLÜM : GÜNLÜK kullanım ve iyi , kötü yaşadığım...forum.donanimarsivi.com