Kanka zalman ns2000 kullanıyorum gayet memnunumArkadaşlar merhaba kendime yeni bir laptop aldım bu laptop için sizin tavsiye edebileceğiniz kaliteli alüminyum soğutucu arıyorum bilgili arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim
Teşekkürler fakat alüminyum almayı düşünüyorumKanka zalman ns2000 kullanıyorum gayet memnunum
Anladım kanka sana kalmışTeşekkürler fakat alüminyum almayı düşünüyorum
bende omen 15 var 4 ay once aldım yanında da zalman ns2000 aldım ancak hüsranla sonuçlandı 1 derece bile düşürmedi sana tavsiyem sogutucya para verme laptopun altına yukeslti koy maxsat fanlar açık olsun öyle de aynı işi görüyor (gözlemlerime dayanarak) ben eski çalısmayan sogutucumu koydum 450 tl ye almıstım iade ettim geriKanka zalman ns2000 kullanıyorum gayet memnunum
Bu yoruma kısmen katılıyorum laptopun altını yükseltmeye çalışmakta gayet basit ve çok işe yarayan bir yöntem tavsiye ederim ben silgi kullanıyorum meselabende omen 15 var 4 ay once aldım yanında da zalman ns2000 aldım ancak hüsranla sonuçlandı 1 derece bile düşürmedi sana tavsiyem sogutucya para verme laptopun altına yukeslti koy maxsat fanlar açık olsun öyle de aynı işi görüyor (gözlemlerime dayanarak) ben eski çalısmayan sogutucumu koydum 450 TL ye almıstım iade ettim geri