GoWebGo 80+ Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 36 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Beril T. K. 27 Ocak 2023 #1 Arkadaşım laptop için soğutucu arıyor, yardım edebilir misiniz?
tridyboos 80+ Bronze Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 672 Dahası Reaksiyon skoru 159 İsim mehmet şükrü kuş Instagram @tridyboos 27 Ocak 2023 #2 GoWebGo yazmış: Arkadaşım laptop için soğutucu arıyor, yardım edebilir misiniz? Devamı için tıklayın... leptop nedir eski leptop ise bence vakumlu soğutucu al yerni pc ise çok bir şey değişmez zaten leptoplar ısınıyor
GoWebGo yazmış: Arkadaşım laptop için soğutucu arıyor, yardım edebilir misiniz? Devamı için tıklayın... leptop nedir eski leptop ise bence vakumlu soğutucu al yerni pc ise çok bir şey değişmez zaten leptoplar ısınıyor
GoWebGo 80+ Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 36 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Beril T. K. 27 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 tridyboos yazmış: leptop nedir eski leptop ise bence vakumlu soğutucu al yerni pc ise çok bir şey değişmez zaten leptoplar ısınıyor Devamı için tıklayın... Yeni laptop
tridyboos yazmış: leptop nedir eski leptop ise bence vakumlu soğutucu al yerni pc ise çok bir şey değişmez zaten leptoplar ısınıyor Devamı için tıklayın... Yeni laptop
tridyboos 80+ Bronze Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 672 Dahası Reaksiyon skoru 159 İsim mehmet şükrü kuş Instagram @tridyboos 27 Ocak 2023 #4 oyuncu leptop ise tek yapa bileceğin altına bir soğutucu oda sadece altından rahat hava çekebilmesi için çünkü adamlar ztn iyi soğutma yapıtolar
oyuncu leptop ise tek yapa bileceğin altına bir soğutucu oda sadece altından rahat hava çekebilmesi için çünkü adamlar ztn iyi soğutma yapıtolar