Gayet iyi kötü diyenleri ciddiye almayın. 4500 read 1800 write gayet yeterli. 4090 i9 14900'ün olsaydı yetersiz kalabilirdi ama elindeki laptopun ekran kartı ve işlemcisi belli. İstesende yüksek değerler alamazsın.Selamlar arkadaslar,
Laptop'a m2 ssd almayı düşünüyorum fakat içindeki mevcut ssd deki okuma yazma hızları nasıl yeni aldığıma mı kurayım windows'u yardımcı olursanız sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Özellikle bunun attığı KC300 ve 980pro tam bir ego tatmin ssd si hiçbir işinize yaramaz sadece boşa para akıtırsınız.Daha yüksek performans arıyorsanız yenisini alabilirsiniz.
Kingston Fury Renegade
Kingston KC3000
"Bu" ne eşya felan mı ? Nasıl kötü bir üsluba sahipsin. Kendini bir gözden geçir derim... (0 - 7 yaş aralığında olabilirsin, belirtirsen sana güzel türkçemizi öğretir, hitabet derslerini ücretsiz verebilirim)Gayet iyi kötü diyenleri ciddiye almayın. 4500 read 1800 write gayet yeterli. 4090 i9 14900'ün olsaydı yetersiz kalabilirdi ama elindeki laptopun ekran kartı ve işlemcisi belli. İstesende yüksek değerler alamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özellikle bunun attığı KC300 ve 980pro tam bir ego tatmin ssd si hiçbir işinize yaramaz sadece boşa para akıtırsınız.
Çok sevinirim hitabet dersi verirsen mağarada yaşıyorum da mutluyum burada sizi de davet ederim."Bu" ne eşya felan mı ? Nasıl kötü bir üsluba sahipsin. Kendini bir gözden geçir derim... (0 - 7 yaş aralığında olabilirsin, belirtirsen sana güzel türkçemizi öğretir, hitabet derslerini ücretsiz verebilirim)
Boş yapmasan da cehaletini kendine saklasan ? Ukalalığa gerek yok... Hadi işine...Çok sevinirim hitabet dersi verirsen mağarada yaşıyorum da mutluyum burada sizi de davet ederim.
Aynen kanka 7000 mb okuma hızı falan çok havalıyım.Boş yapmasan da cehaletini kendine saklasan ? Ukalalığa gerek yok... Hadi işine...