Sayende aldık reis, teşekkür ederim. İnsaAllah bir sorunla karsilasmayiz.heleki 60W 3050Ti cihazlar bunun yanına yaklaşamaz. Ryzen 7 4800H + 16GB Ram cabası
Hocam çok ısınıyor bu Arada haberiniz olsun inceleme izledinizmiSayende aldık reis, teşekkür ederim. İnsaAllah bir sorunla karsilasmayiz.
İyice araştırın hocam ama fiyatına göre çok iyiHocam çok ısınıyor bu Arada haberiniz olsun inceleme izledinizmi
bu nedenden dolayı ben almaktan vazgeçtim alan arkadaşlara hayırlı olsunHocam çok ısınıyor bu Arada haberiniz olsun inceleme izledinizmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyice araştırın hocam ama fiyatına göre çok iyi
en kötü baktınız cok ısınıyor iade edersiniz, inşallah problem cıkmaz diyelim, hayırlı olsun.Açıkçası 3 haftadır doğru düzgün bir rtx 3050 8 gb sistem bekliyordum,
Dün lenovo ideapad alacaktım rtx 3060 laptop 17bin,
Neyse amd +amd hayatta almam diyordum,
Bir anlık gazla aldık gitti,
3. Dell laptopum olacak bu,
İlki i5 hd5450
İkincisi i7 7700 gtx 1050 ti ve sonuncusu bu sanırım. Dell'in garantisi der susarım, dell genel olarak insanı pişman eden bir model ya ısınması ya da performansı ile ama en azından ürüne sahip çıkılıyor, tercihim bu oldu ve ilk mesajım.
En kötü yine takasa gireriz.
16,500 Acer rtx 3060 var Amazon da çok iyi oda , hayırlı olsunAçıkçası 3 haftadır doğru düzgün bir rtx 3050 8 gb sistem bekliyordum,
Dün lenovo ideapad alacaktım rtx 3060 laptop 17bin,
Neyse amd +amd hayatta almam diyordum,
Bir anlık gazla aldık gitti,
3. Dell laptopum olacak bu,
İlki i5 hd5450
İkincisi i7 7700 gtx 1050 ti ve sonuncusu bu sanırım. Dell'in garantisi der susarım, dell genel olarak insanı pişman eden bir model ya ısınması ya da performansı ile ama en azından ürüne sahip çıkılıyor, tercihim bu oldu ve ilk mesajım.
En kötü yine takasa gireriz.
İnceleme videosunu izlemedim ama herkes sıcaklığını dile getirmiş, iade edesim geldi şimdi istemsizceHocam çok ısınıyor bu Arada haberiniz olsun inceleme izledinizmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyice araştırın hocam ama fiyatına göre çok iyi
Yabancı forum da adam bu laptop için şöyle demiş ; olmayan kız arkadaşımdam daha ateşli hayırlı olsun genede fiyatına göre iyiİnceleme videosunu izlemedim ama herkes sıcaklığını dile getirmiş, iade edesim geldi şimdi istemsizce
.Yabancı forum da adam bu laptop için şöyle demiş ; olmayan kız arkadaşımdam daha ateşli hayırlı olsun genede fiyatına göre iyi