Neler Yeni

Yardım Laptop ısınma sorunu gereksiz yere

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic
Dostlar kaçtır bahsediyorum tamamen macunlar yenilendi daha bugün kendi elimle sıktım taşırmadım bir şey yok fanları dönüyor ilk sürdüğümde 30 dereceydi boşta sonradan artmaya başladı kendi kendine bir şeyler oluyor anlamıyorum ne yapabilirim ASUS K555 u modeli tamamen söküp temizledim anlamadığım olay bu acaba bu fanların pc den üflendiği yer mi doldu orayı nasıl söküp temizlerim online derslerim var ortada kaldım bir yardımcı olun

Prelax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Kırlıoğlu
Virüs olabilir mi?

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs olabilir mi?
vallaha biz arkadaşlarla konuşurken onuda düşükdük emin değiliz daha farklı şeyler varsa onu deneyip en son format atmayı düşünüyorum

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Dostlar kaçtır bahsediyorum tamamen macunlar yenilendi daha bugün kendi elimle sıktım taşırmadım bir şey yok fanları dönüyor ilk sürdüğümde 30 dereceydi boşta sonradan artmaya başladı kendi kendine bir şeyler oluyor anlamıyorum ne yapabilirim ASUS K555 u modeli tamamen söküp temizledim anlamadığım olay bu acaba bu fanların PC den üflendiği yer mi doldu orayı nasıl söküp temizlerim online derslerim var ortada kaldım bir yardımcı olun

Prelax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Kırlıoğlu
vallaha biz arkadaşlarla konuşurken onuda düşükdük emin değiliz daha farklı şeyler varsa onu deneyip en son format atmayı düşünüyorum
Şu anda aklıma sadece laptopa virüs tarafından fazla yüklenme geliyor.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bakır borularda sıkıntı olabilir

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
Merhaba. Size bir kaç sorum olacak. Cihazın fanı ne kadar sesli çalışıyor? Cihazın fanını kontrol ediyor musunuz? Ek olarak TV ile bağlantı kurup cihazın fan hızını yüskeltebilirim.

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic
İşlemci mi ısınıyor ekran kartı mı?
ikisi de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba. Size bir kaç sorum olacak. Cihazın fanı ne kadar sesli çalışıyor? Cihazın fanını kontrol ediyor musunuz? Ek olarak TV ile bağlantı kurup cihazın fan hızını yüskeltebilirim.
Baya sesli çalışıyor akşama video atarım dersim bitsin fanını kontrol ediyor musunuz derken hızını kontrol edemiyorum TV olayını da tam anlamadım

şahin doğan

80+ Platinum
Dostlar kaçtır bahsediyorum tamamen macunlar yenilendi daha bugün kendi elimle sıktım taşırmadım bir şey yok fanları dönüyor ilk sürdüğümde 30 dereceydi boşta sonradan artmaya başladı kendi kendine bir şeyler oluyor anlamıyorum ne yapabilirim ASUS K555 u modeli tamamen söküp temizledim anlamadığım olay bu acaba bu fanların PC den üflendiği yer mi doldu orayı nasıl söküp temizlerim online derslerim var ortada kaldım bir yardımcı olun
2 yıl önce bende de laptop vardı laptop fanını çıkar hava üfleyen yer toz ile doluyor orada büyük ihtimal toz tabakası oluşmuştur orayı temizle

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic
2 yıl önce bende de laptop vardı laptop fanını çıkar hava üfleyen yer toz ile doluyor orada büyük ihtimal toz tabakası oluşmuştur orayı temizle
fanı komple çıkarttım siyah banlı gibi bir kısım vardı orayı temizledim ama kasanın içinde delikli kıısm varya orası toz olmuş olabilir mi ? orayı nasıl açarım ayrıca

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
Baya sesli çalışıyor akşama video atarım dersim bitsin fanını kontrol ediyor musunuz derken hızını kontrol edemiyorum TV olayını da tam anlamadım

Team Wier ile uzaktan kontrol yapıp fan hızını artırmak amacım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,049,071
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango