Neler Yeni

Laptop Islemci degisir mi degistirmek mantikli mi yoksa yeni laptop mi alinmali

Çeçe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çınar ÇETİN
Benim bilgisayarımın işlemcisi eskidi bende değiştirmek istiyorum ama bilgisayar laptop. Nasıl değişir ne yapabilirim önceden ram 8gb'tan 16'ya çıktı ssd fln ihtiyaç değil sadece islemci lazım evde koyacak yer olsa pc toplayacağım ama yer yok. Islemci değişir mi yoksa yeni laptop almak mı mantıklı?

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yunus
Zor değişmesi bilgisayar özelliklerini söyler isen yenisi almanı veya kullanmanı tavsiye edebiliriz

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
i5-1035
MX250
512gb ssd
16ram
Bilgisayar is amaçlı o yüzden ekran kartına ihtiyacim olmuyor islemci lazım bana
Eski laptopların bazılarında işlemci değişiyordu seninkide değişenlerden olabilir

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yunus
Bence gerekmez kullanabilirsin bilgisayarin fena değil sıfır alacak isen 25-30k gözden çıkarmanı tavsiye ederim altı bu bilgisayar seviyesindelerdir

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Arda
Benim bilgisayarımın işlemcisi eskidi bende değiştirmek istiyorum ama bilgisayar laptop. Nasıl değişir ne yapabilirim önceden ram 8gb'tan 16'ya çıktı ssd fln ihtiyaç değil sadece islemci lazım evde koyacak yer olsa pc toplayacağım ama yer yok. Islemci değişir mi yoksa yeni laptop almak mı mantıklı?
Laptoplarda yanliş degilsem sadece aynı işlemciyle değisim yapiliyo. Yazılim olarak ona optimize olduğu için. Masaüstü gibi degistirilmiyo diye biliyorum.

Top Bottom