Çözüldü✓ LAPTOP İŞLEMCİ YÜKSELTME

eyw hocam , valla deneme yanılma ile bulmak lazım uyumlu işlemciyi heralde ama , herhangi bir bios güncellemesi vs. bişey yapmdan sadece işlemciyi sokete tak çalıştır mantığıyla değiştirebilirsem 620 m ya da 720 qm elime geçerse deneyeceğim
Evet farkını buldum hocam şimdi senin anakarttaki soket pga988a tipi yani masaüstü işlemcilerdeki gibi pinli yapıda birde bga 1288 mi ne o tip bir soket varmış o da anakarta gömülüymüş yani o tip bir soketin olsa muhtemelen makinayla söküp çıkarttırman gerekecekti işlemciyi.

Senin işlemci + i7 620m 2 soketi de destekliyormuş. Yani bir i7 620m veya 640m bulup takabilirsin.

Evet farkını buldum hocam şimdi senin anakarttaki soket pga988a tipi yani masaüstü işlemcilerdeki gibi pinli yapıda birde bga 1288 mi ne o tip bir soket varmış o da anakarta gömülüymüş yani o tip bir soketin olsa muhtemelen makinayla söküp çıkarttırman gerekecekti işlemciyi.

Senin işlemci + i7 620m 2 soketi de destekliyormuş. Yani bir i7 620m veya 640m bulup takabilirsin.
tak çalıştır olarak yapsam , çalışır değil mi çünkü bios gibi şeylerden pek anlamıyorum , artık şansımıza bulursam bi 620 m ya da 640 m üstüne de ram yükseltmesi yapacağım içinde 2 gb + 1 gb 1066 mhz ddr3 ram var .
1 gb lığın yerine 4 gb lık bir 1066 mhz DDR 3 takmayı düşünüyorum

tak çalıştır olarak yapsam , çalışır değil mi çünkü bios gibi şeylerden pek anlamıyorum , artık şansımıza bulursam bi 620 m ya da 640 m üstüne de ram yükseltmesi yapacağım içinde 2 gb + 1 gb 1066 mhz ddr3 ram var .
1 gb lığın yerine 4 gb lık bir 1066 mhz DDR 3 takmayı düşünüyorum
Valla o biraz şansına bağlı işte tak çalıştıra kimse bir şey diyemez. Biosa bağlı ama ben genelde çalıştıklarını gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,205
Üyeler
183,397
Son üye
hamitefecoskun
Geri