Laptop İşlemcim oyun esnasında 99 dereceyi görüyor

tippygz

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba,
elimde acerin nitro serisinden bir laptop var laptop oyun esnasında cpu 99 derce gösteriyor doğru olduğunu düşünmüyorum ama yakın bir seviyede olduğunu biliyorum çünkü kasası dokunulcak gibi olmuyor gerçekten ısınıyor fanları temizledim termal macunu değiştim güncellemeleri yaptım ama nafile bir türlü çözüm bulamadım işlemci i5 13420h oyunlara girdiğimde ısınıyor fakat sabit çalıştığındada 70-80 derece gösteriyor bir türlü çözüm bulamadım konu ile ilgili fikir alabilirmiyim?

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Senr
Güç yönetiminden özel ayarlarda işlemci güç yönetimini tasarufa al

Güç yönetiminden özel ayarlarda işlemci güç yönetimini tasarufa al
Bunu yapmak istemiyorum çünkü bu seferde performans düşüşü çok oluyor yani benim anlatmak istediğim normalde çıkmaması gereken bir ısı bu sebebini öğrenip çözüm üretmek istiyorum

Bunu yapmak istemiyorum çünkü bu seferde performans düşüşü çok oluyor yani benim anlatmak istediğim normalde çıkmaması gereken bir ısı bu sebebini öğrenip çözüm üretmek istiyorum
Fazla ısındığı için fps kaybı yaşıyorsundur zaten dene

laptop'un altı yüksek mi oyun oynarken?
bende ryzen 7 7435hs var normalde ısınan bir işlemci. işlemciye performans kaybı olmadan limit koyabilirsin
yük altında 65-67 derece görüyor maks benimki

Yakın seviye ise zaten sıcak çalışıyor msi afterburner üzerinden bak doğru gösteriyor

Oyun yüklemelerinde shader yani gölge yüklemelerinde anlık 99 1000 derece görebilir. Sürekli 99 görmediği sürece pek sorun olmaz

Hayır
Fazla ısındığı için fps kaybı yaşıyorsundur zaten dene
bir fps kaybı şuana kadar olmadı fakat aşırı ısınma oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun yüklemelerinde shader yani gölge yüklemelerinde anlık 99 1000 derece görebilir. Sürekli 99 görmediği sürece pek sorun olmaz
Sürekli olarak 99 veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

laptop'un altı yüksek mi oyun oynarken?
bende ryzen 7 7435hs var normalde ısınan bir işlemci. işlemciye performans kaybı olmadan limit koyabilirsin
yük altında 65-67 derece görüyor maks benimki
Fan çıkışları üst tarafta alt kısımda değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,065
Üyeler
185,218
Son üye
alii7
Geri