Tam bütçe verin PC önerelim. Turbox İzloy bulaşmayın Allah aşıkna.İzoly'nin sitesinde satmış olduğu masaüstü bilgisayarların bazılarında "M" numaralı işlemci yani laptop işlemcisi mevcut.
Şimdi bu sisteme GT 1030 gibi harici bir ekran kartı takılamıyor mu? Takılsa da performans mı vermiyor?
Elimdeki laptopu satarak 2000 TL'ye monitör dahil bu sistemi alarak birkaç ay sonra da GT 1030 takacaktım fakat işlemcinin laptop olmasından dolayı ekran kartı takılıp takılmadığına emin değilim.Tam bütçe verin PC önerelim. Turbox İzloy bulaşmayın Allah aşıkna.
takılabiliyor ama çok zahmetli iş ve sorun çıkıyormuş baya. Ekran kartı için ayrıca bir psu daha alman gerekiyor yani laptopunu satıp baştan bir masaüstü toplaman daha mantıklıElimdeki laptopu satarak 2000 TL'ye monitör dahil bu sistemi alarak birkaç ay sonra da GT 1030 takacaktım fakat işlemcinin laptop olmasından dolayı ekran kartı takılıp takılmadığına emin değilim.
Elinizdeki laptopa direkt olarak eGPU yapabilirsiniz işlemci güçlüyse.Elimdeki laptopu satarak 2000 TL'ye monitör dahil bu sistemi alarak birkaç ay sonra da GT 1030 takacaktım fakat işlemcinin laptop olmasından dolayı ekran kartı takılıp takılmadığına emin değilim.