Neler Yeni

Yardım laptop kaç nit bilgisi olan?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yetersiz demem biraz yanlış oldu. Sadece çok daha yüksek nit değerlerine sahip panelleri deneyimleme şansı buldum ve çok beğendim.
Fazla parlaklık insan gözü için HİÇ iyi bir şey değil. Parlak ışık kaynakları uzun süreli kullanımlarda gözü ciddi anlamda yoruyor. Kısık parlaklıklara alıştırın gözünüzü.

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
Fazla parlaklık insan gözü için HİÇ iyi bir şey değil. Parlak ışık kaynakları uzun süreli kullanımlarda gözü ciddi anlamda yoruyor. Kısık parlaklıklara alıştırın gözünüzü.
hocam valla victus 16 nın o rezalet ekranını kullancağıma fazla ışıktan gözlerim bozulsun kurusun çöle dönsün

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Fatih
Muhtemelen zamanında telefonda falan parlaklığı sona dayayıp ona alıştın o yüzden. 200-250 nit normal bir kullanıcıya rahat rahat yeter.
Ben daha 250 nit ekranımı sona cektigimi hatırlamıyorum. Bence haklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam valla victus 16 nın o rezalet ekranını kullancağıma fazla ışıktan gözlerim bozulsun kurusun çöle dönsün
Bence size gelen panelde bir sıkıntı var. İade veya degisim sizin kararınız yine.

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
Ben daha 250 nit ekranımı sona cektigimi hatırlamıyorum. Bence haklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence size gelen panelde bir sıkıntı var. İade veya degisim sizin kararınız yine.

bilemiyorum ya 2 tane çok ufak ölü piksel var siyah ancak ekranın dibine girince gözüküyo rahatsız etmiyo sonra ışık sızması baya var ayriyetten ekranın rengi soluk beyaz değişim yaparımda ekran rengi bence değişmez

sen hangi modeli kullanıyosun?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Fatih
bilemiyorum ya 2 tane çok ufak ölü piksel var siyah ancak ekranın dibine girince gözüküyo rahatsız etmiyo sonra ışık sızması baya var ayriyetten ekranın rengi soluk beyaz değişim yaparımda ekran rengi bence değişmez

sen hangi modeli kullanıyosun?
16d-00041nt ölü piksellere parmağınızla bastiniz mi? Çoğu ekranda gidiyor öyle yapınca, gitmeyenler sorun.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,564
İsim
Lokman Doğan
Hocam konuyla alakasız fakat , hp cihazınızın ekranı cok sallanıyor mu ?
Klavyeyle yazarken vs.
bence bu çok abartılıyor laptop masanın üstüne sabit hiç sallanma olmuyor benimki evet sadece temas olunca sallanıyor 5-10 saniye kadar

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
300 nit ortalama bi parlaklık çok yüksek değil , kontrast veya doygunluk ayarlarını bulun arttırın hocam.

Kendi monitörüm 250 nit ama ayar yapmazsam parlaklık düşük geliyor gözüme
yeni alacağım laptopa 300 nit ve %45 ntsc deniyo sanırım onu değilde %100 sgrb olanlara bakıyorum

Top Bottom