vinsanity1525
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 243
hp victus 16 aldım ancak ekran aşırı soluk geldi bana soluk beyaz renkte daha canlı bi ekran istiyorum
hocam ayarlarda doygunluk bulamadım ekran parlaklığı sonra performans yüksek modunda ama renk 250 nit oldugu icin soluk beyaz ya165Hz IPS LED 300nit %100 sRGB.
Soluk geldiyse doygunluk arttır.
İntel grafik driverini aç orada renk ayarlarını bulursunhocam ayarlarda doygunluk bulamadım ekran parlaklığı sonra performans yüksek modunda ama renk 250 nit oldugu icin soluk beyaz ya
fazla değil ancak oyun oynarken özellikle kucaktayken falan sallanabilir ben victusu iade edicem ekran parlaklığı 250 nit bana düşük geldi beyaz renk cansızHocam konuyla alakasız fakat , hp cihazınızın ekranı cok sallanıyor mu ?
Klavyeyle yazarken vs.
Benim gözüme 400nit bile yetersiz geliyor, insandan insana değişiyor.250 Nit gayet yeterli bir parlaklık. Ben 250 nit monitörün parlaklığını %70 yapınca bile zor bakıyorum.
400 nit yetersiz geliyorsa gözle alakalı sorun olabilir 400 nit yüksek bir değer bu ekranlarda.Benim gözüme 400nit bile yetersiz geliyor, insandan insana değişiyor.
250 nit nasıl yetiyo hocam ekran resmen sönük beyaz açık sarıya yakın kullanılacak gibi değil400 nit yetersiz geliyorsa gözle alakalı sorun olabilir 400 nit yüksek bir değer bu ekranlarda.
Muhtemelen zamanında telefonda falan parlaklığı sona dayayıp ona alıştın o yüzden. 200-250 nit normal bir kullanıcıya rahat rahat yeter.250 nit nasıl yetiyo hocam ekran resmen sönük beyaz açık sarıya yakın kullanılacak gibi değil
yok hocam iphone kullanıcısıyım herkes full e yakın kullanır ben yarıda kullanıyorum arkadaşlarım hatta nasıl kullanıyon böyle falan der ancak victus ekranı böyle soluk beyaz odada yanan loş ışık gibi rahatsız edici oyun oynarken sorun olmayabilir ama mesela bu forum gibi tema rengi beyaz sitelerde iğrenç duruyo benim 8 senelik asus laptobum bile çok daha beyaz ve canlıMuhtemelen zamanında telefonda falan parlaklığı sona dayayıp ona alıştın o yüzden. 200-250 nit normal bir kullanıcıya rahat rahat yeter.