Belki tek yolu rsset tuşuna uzun basmak olurAynısını dedi ne olur ne olmaz çıkarma dedim
Hangi tuş tam olarak?Çıkar ne olcak başka yolu yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belki tek yolu rsset tuşuna uzun basmak olur
Hocam korkuyi abisi fln kızar diye daha hızlı bir yöntem var mı veya dediğiniz sağlıklı miŞarjda ise şarjdan çıkarsın ve sadece pilinin bitmesini beklesin.
ilk önce bi dua okusun sonra bataryayı çıkarsınHangi tuş tam olarak?
Hocam korkuyi abisi fln kızar diye daha hızlı bir yöntem var mı veya dediğiniz sağlıklı mi
zarar verebilir dedimHocam eğer bataryayi çıkarmak zarar verecekse dua ne işe yarayacak.
Evt bende bataryasiz kullanıyorum laptopu yaşadım baya ve sonucunda mineceaft dunyalarim bozuldu. Farkli dosyalara da zarar verir diye korkuyorum bende o yüzden çıkar diyemiyorum.zarar verebilir dedim
masaüstü bilgisayarda elektrik gitmesi gibi düşün
açsın kanka ne zarar gelcekEvt bende bataryasiz kullanıyorum laptopu yaşadım baya ve sonucunda mineceaft dunyalarim bozuldu. Farkli dosyalara da zarar verir diye korkuyorum bende o yüzden çıkar diyemiyorum.
Laptop kapanmış. Kapama tuşuna uzun basmış. Şimdi tekrar aciyim mi diyo? @BaşaramadıkAbi @Erda Yıldırım
Çıkar bataryayı ya 1 kereden hiç bir şey olmaz ben günde 5-6 defa çıkarıyordum hobi edinmiştim ama artık çıkaracak bir bataryam yokOyunun değil laptopun sesi var bu arada