Neler Yeni

Laptop Kılıfı Yerine Kullanabilecegim Pratik Çözüm Önerileri

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Kaya
Arkadaşlar ben öğrenciyim benim1 tane laptobum var 14 inç olduğu için bunu çantamın laptop koyma yerinde götürüyorum ama çantam biraz eski laptop koruması yok yani. Bende laptop kılıfına para vermek istemiyorum yine çantamda götürcem ama laptobun etrafını saracak kılıf gibi kılıf yerine kullanabilecegim pratik bir şey arıyorum sizce ne kullanabilirim. Örneğin şu boyunlukları laptoba sarmak yada eski pijamadan kılıf yapmak gibi yada eva kağıdı falan koymak gibi .

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
2 kumaş parçasıyla bir şey dikebilirsin yada diktirebilirsin terziye gitsen çok para alacağını zannetmem hatta 2. parçayı biraz uzun bırakıp ucuna cırt cırt diktirirsen kapağı bile olabilir

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 kumaş parçasıyla bir şey dikebilirsin yada diktirebilirsin terziye gitsen çok para alacağını zannetmem hatta 2. parçayı biraz uzun bırakıp ucuna cırt cırt diktirirsen kapağı bile olabilir
Teşekkürler @Akhiore kardeş

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet yılmaz
hocam 2 değilde 4 kumaş kullanıp 2 adetini direk birbirne dikip arasına pamuk köpük tarzı yumuşak bişey koyarsan daha iyi olur
kumaş için de şehrinde kurulan pazara gidersen max 30 tl ye istediğin renk kumaş bulursun

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 2 değilde 4 kumaş kullanıp 2 adetini direk birbirne dikip arasına pamuk köpük tarzı yumuşak bişey koyarsan daha iyi olur
kumaş için de şehrinde kurulan pazara gidersen max 30 TL ye istediğin renk kumaş bulursun
kumaş için de şehrinde kurulan pazara gidersen max 30 TL ye istediğin renk kumaş bulursun
Buda olabilir teşekkürler

Top Bottom