Arkadaşlar biraz saçma olabilir ama hem mobiliye hem de yüksek gaming performans istediğim için monsterın 3050Tİ lı notebıokunu alıp yanına da 144hz 1 ms bir monitör aldam evde monitörle dışarda kendi ekranıyla kullansam saçma mı sizce bu?
Ben de aynısını kullanıyorum hiç de saçma değil. Fakat ekran kartından maksimum performansı almak istiyorsan display porttan bağla monitöre.Arkadaşlar biraz saçma olabilir ama hem mobiliye hem de yüksek gaming performans istediğim için monsterın 3050Tİ lı notebıokunu alıp yanına da 144hz 1 ms bir monitör aldam evde monitörle dışarda kendi ekranıyla kullansam saçma mı sizce bu?
Display port tam olarak ne demek bir de oyundaki fps monitöre geçince değişiyor mu?Ben de aynısını kullanıyorum hiç de saçma değil. Fakat ekran kartından maksimum performansı almak istiyorsan display porttan bağla monitöre.
RTX 3050Ti dediğimiz kart yaklaşık olarak masaüstünde GTX 1650S modeline denk. Yani pek de yüksek Gaming performansı alamazsın. Ama hem taşınabilirlik hem masaüstü gibi kullanım lazımsa dediğin gibi yapabilirsin.Arkadaşlar biraz saçma olabilir ama hem mobiliye hem de yüksek gaming performans istediğim için monsterın 3050Tİ lı notebıokunu alıp yanına da 144hz 1 ms bir monitör aldam evde monitörle dışarda kendi ekranıyla kullansam saçma mı sizce bu?
Mux switch yoksa fps artar, display port hdmi gibi bir görüntü çıkış girişidir. Hdmi dan daha iyidirDisplay port tam olarak ne demek bir de oyundaki fps monitöre geçince değişiyor mu?
Mux switch nedir acaba?Mux switch yoksa fps artar, display port hdmi gibi bir görüntü çıkış girişidir. Hdmi dan daha iyidir
Mux switch nedir acaba?
Ben yıllardır öyle yapıyorum. Laptopu güzelce bir köşeye koymuşum, ekrana bağlamışım, tertemiz. Kasa görevi görüyor..Arkadaşlar biraz saçma olabilir ama hem mobiliye hem de yüksek gaming performans istediğim için monsterın 3050Tİ lı notebıokunu alıp yanına da 144hz 1 ms bir monitör aldam evde monitörle dışarda kendi ekranıyla kullansam saçma mı sizce bu?
Arkadaşlar biraz saçma olabilir ama hem mobiliye hem de yüksek gaming performans istediğim için monsterın 3050Tİ lı notebıokunu alıp yanına da 144hz 1 ms bir monitör aldam evde monitörle dışarda kendi ekranıyla kullansam saçma mı sizce bu?