Neler Yeni

Laptop+Monitör almak saçmalık mı

Stormeres

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ulaş
Arkadaşlar biraz saçma olabilir ama hem mobiliye hem de yüksek gaming performans istediğim için monsterın 3050Tİ lı notebıokunu alıp yanına da 144hz 1 ms bir monitör aldam evde monitörle dışarda kendi ekranıyla kullansam saçma mı sizce bu?

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Arkadaşlar biraz saçma olabilir ama hem mobiliye hem de yüksek gaming performans istediğim için monsterın 3050Tİ lı notebıokunu alıp yanına da 144hz 1 ms bir monitör aldam evde monitörle dışarda kendi ekranıyla kullansam saçma mı sizce bu?
Ben de aynısını kullanıyorum hiç de saçma değil. Fakat ekran kartından maksimum performansı almak istiyorsan display porttan bağla monitöre.

Stormeres

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ulaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de aynısını kullanıyorum hiç de saçma değil. Fakat ekran kartından maksimum performansı almak istiyorsan display porttan bağla monitöre.
Display port tam olarak ne demek bir de oyundaki fps monitöre geçince değişiyor mu?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
RTX 3050Ti dediğimiz kart yaklaşık olarak masaüstünde GTX 1650S modeline denk. Yani pek de yüksek Gaming performansı alamazsın. Ama hem taşınabilirlik hem masaüstü gibi kullanım lazımsa dediğin gibi yapabilirsin.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Display port tam olarak ne demek bir de oyundaki fps monitöre geçince değişiyor mu?
Mux switch yoksa fps artar, display port hdmi gibi bir görüntü çıkış girişidir. Hdmi dan daha iyidir

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Mux switch nedir acaba?
images (12).jpeg

Soldaki mux switchli bir laptop, hem işlemci hem de ekran kartını direk olarak ekrana bağlar. Sağdaki ise mux switch olmayan bir laptop. Ekran kartındaki görüntüyü işlemci üzerinden ekrana verir. Mux switch olmayan laptopa harici monitör takarsanız hdmi veya dp girişi direk olarak ekran kartına bağlı olduğu için maksimum performansı alırsınız

Mert

80+ Silver
15" ekran fazlasıyla yetersiz. Şu an spesifik bir işim varsa mutlaka çift monitör kullanıyorum. Hatta monitörde minimum 27" tercih edilmeli görüşündeyim.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Saçma değil. 15 inçden oynamak bana keyif vermez.

READERS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
RECEP
Ben yıllardır öyle yapıyorum. Laptopu güzelce bir köşeye koymuşum, ekrana bağlamışım, tertemiz. Kasa görevi görüyor..

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Keyfine göre kimse seni sorgulayamaz yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,239
Üyeler
159,747
Son üye
kaydirakfedaisi
Top Bottom