Laptop Önerileri

AK47

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
846
Selam arkadaşlar, öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim. Bugün ofis tarzı olan Acer Swift 3 model bilgisayarımı sattım. Satma amacım oyunlarda istediğim hazzı alamadığımdan dolayıydı. Bilgisayarımı 3300 TL'ye sattım. Karantina dolayısıyla sürekli evdeyim ve dışarı çıkmadığımdan para harcamıyorum. Burslarımı biriktirme kararı aldım. 5000 TL civarında bana gaming laptop önerebilir misiniz? İndirimlerini takip et vs diyeceğiniz bilgisayarları da atabilirsiniz teşekkür ederim.

kendim monster notebook kullanıyorum 3 yıllık bir model hala memnunum tavsiyem aynı markanın paranın yettiği en güncel ekran kartlı versiyonlarından birini alman yönünde

kendim monster notebook kullanıyorum 3 yıllık bir model hala memnunum tavsiyem aynı markanın paranın yettiği en güncel ekran kartlı versiyonlarından birini alman yönünde
Valla dostum şuan bir abra a5 var intel i7 9750H işlemci gtx 1050 3 GB ekran kartlı 5500 TL ilgimi çekiyor baya daha iyi bişey bulamazsam onu düşünüyorum. Monster teknik servisi çok iyi diyorlar orası beni cezbediyor. Ömür boyu teknik servis vs.
bütceyi biraz geciyo ama
Valla hocam takibe alırım fiyatı bana uygun seviyeleri görürse değerlendiririm teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: DDRQ
  • Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Şuan almanı tavsiye etmiyorum 3 ay önce bu notebook u 4040 TL ye almıştım üstelik bende 512 gb SSD vardı bunda 256 var ve 7k

Kardeşim gibi arkadaşım aldı üstüne 1 tb HDD ekledi mükemmel ısınma filan yok

Ya şimdi attığınız bilgisayarlarda ryzen var ekran kartını bilmiyorum nasıldır ne performans verir falan masaüstünde ryzen kullanıyorum ama laptop için güvenemedim bilmiyorum yani

Acer nitro serisine bakmanı öneririm lakin biraz beklemen gerek fiyatların düşmesi için.

• Beğen
Acer nitro serisine bakmanı öneririm lakin biraz beklemen gerek fiyatların düşmesi için.
Ya şu sıralar monster ilgimi çekiyor, düşündüğüm modelde i7 9750H işlemci ve gtx 1050 3 GB var nasıl bir performans alırım bilgin var mı?

Ya şimdi attığınız bilgisayarlarda ryzen var ekran kartını bilmiyorum nasıldır ne performans verir falan masaüstünde ryzen kullanıyorum ama laptop için güvenemedim bilmiyorum yani
Benimkinde ısınma var biraz o da bana öyle denk geldi herhalde Corona bitsin garantiye vereceğim dün apex te Max 97 gördüm

• Beğen
Selam arkadaşlar, öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim. Bugün ofis tarzı olan Acer Swift 3 model bilgisayarımı sattım. Satma amacım oyunlarda istediğim hazzı alamadığımdan dolayıydı. Bilgisayarımı 3300 TL'ye sattım. Karantina dolayısıyla sürekli evdeyim ve dışarı çıkmadığımdan para harcamıyorum. Burslarımı biriktirme kararı aldım. 5000 TL civarında bana gaming laptop önerebilir misiniz? İndirimlerini takip et vs diyeceğiniz bilgisayarları da atabilirsiniz teşekkür ederim.

Dolar 7.5TL Şu Durumda Almayı Aklından Geçirme

Ya şu sıralar monster ilgimi çekiyor, düşündüğüm modelde i7 9750H işlemci ve gtx 1050 3 GB var nasıl bir performans alırım bilgin var mı?
Bu PC bayağı saçma 1050 ye 9.nesil i7 nedir neden ya neden 3 GB kart besleyeceksin sonuçta. neden i7 koymuşlar anlamadım i5 8.nesil yeter o karta alma sakın bunu

• Beğen
Geri