Laptop Önerisi Tavsiye

semih34

80+
Reaksiyon skoru
34
Bütçe
19500
Arkadaş kafam çok karışık çok fazla seçenek var. Arkadaşıma düzgün bir laptop arıyoruz. Victus önerildi ama aralarında çok fazla seçenek var. Ne almalıyım ? Aşağıdaki özelliklere en uygun laptopu yazarsanız sevinirim.

Bütçe : 19.000 - 20.000₺

İstenilen Özellikler :

İntel ve Nvidia olması
Az ısınması
Pil ömrünün +3 Saat Olması
Malzeme bakımından sağlam olması
Servisinin iyi olması

Bu özelliklere sahip en iyi laptop hangisidir ?

Servisinin iyi olması
Bu Türkiye'de yok.
Malzeme bakımından sağlam olması
Bu bütçeye sadece 1 model var
Pil ömrünün +3 Saat Olması
Oyunda +3 saat ise o çok zor. Ama tuf dash yapabilir.
Ama oyun canavarı aradığınız için de tuf dash iyi bir seçenek değil.

Bu Türkiye'de yok.

Bu bütçeye sadece 1 model var

Oyunda +3 saat ise o çok zor. Ama tuf dash yapabilir.

Ama oyun canavarı aradığınız için de tuf dash iyi bir seçenek değil.
Oyunda +3 saat istemiyorum hocam. En iyi seçenek hn032 mi diyorsunuz ? Peki bütçeye biraz daha ekleyip 22 bandına çıkarsak 3050ti ya da 3060 ekran kartlı yazdığım özelliklere sahip bir laptop bulabilir miyim ? Almışken bir defa alıyoruz iyi bir şey olsun.

Şöyle bir cihaz var fiyatına göre gayet iyi. Pilde 5-6 saat gidiyor yazmış birisi yorumlarda.
Oyunlarda yüksek grafiklerde ısınma olabilir neticede tam olarak bir oyun bilgisayarı değil iş için tasarlanmış ancak gene de oyunları rahat oynatır ve sizin istediğiniz gibi pil süresi de gayet iyi.

Şöyle bir cihaz var fiyatına göre gayet iyi. Pilde 5-6 saat gidiyor yazmış birisi yorumlarda.
Oyunlarda yüksek grafiklerde ısınma olabilir neticede tam olarak bir oyun bilgisayarı değil iş için tasarlanmış ancak gene de oyunları rahat oynatır ve sizin istediğiniz gibi pil süresi de gayet iyi.
Bu cihazı aldık ve iade ettik. Ethernet girişi yok port sayısı az ve ısınma yapıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acerin bir laptopu var 3060 ve i5 12500H
https://www.acer.com/ac/tr/TR/content/model/NH.QESEY.001 Bu laptop gözüme çarptı bilginiz var mı hocam ? 20500₺

Bu cihazı aldık ve iade ettik. Ethernet girişi yok port sayısı az ve ısınma yapıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.acer.com/ac/tr/TR/content/model/NH.QESEY.001 Bu laptop gözüme çarptı bilginiz var mı hocam ? 20500₺
Bunu diyorum ben

Bunu diyorum ben
Hocam bu olabilir baya iyi 8 saat pil ömrü yazıyor. Vatana gidip bakıcaz arkadaş beğenirse bunu alabiliriz. Teşekkürler

Geri