105w olması iyi fakat bence bir 20w fark için ekran kalitesinden düşmeye değmez.Ekran kartı w bahsediyorum?
4070 casper falanmı alalım?Bu bütçede 4060 mı alınır ikinizin de önerisi de kötü
4070 victus veya predator alabilir105w olması iyi fakat bence bir 20w fark için ekran kalitesinden düşmeye değmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
4070 casper falanmı alalım?
Predator mantıklı fakat sıvı metal yanlış sürülmüş halde gelebiliyor. Victus 16 olarakta cihazda kısılma var gücünde ve ekran olarak fiyatına göre kötü.4070 victus veya predator alabilir
20w ne kadar fark ettiğini umarım biliyorsunuzdur105w olması iyi fakat bence bir 20w fark için ekran kalitesinden düşmeye değmez.
4070 casper falanmı alalım?
Biliyorum 20w için ekran kalitesini düşmek gereksiz geliyor bana kullanım amacına göre değişir tabii.20w ne kadar fark ettiğini umarım biliyorsunuzdur
Bu bütçedeki victusların ekranı iyi. Sıvı metal sorunu şans işi sizin attığınız rogda bile olabilir bu durum.Predator mantıklı fakat sıvı metal yanlış sürülmüş halde gelebiliyor. Victus 16 olarakta cihazda kısılma var gücünde ve ekran olarak fiyatına göre kötü.
120 den 140 a cok fark etmeyeceğini umarım biliyorsundur.20w ne kadar fark ettiğini umarım biliyorsunuzdur
onu kast etmiyorum 105 den aşağısının ne kadar fark edeceğini söz ettimBu bütçedeki victusların ekranı iyi. Sıvı metal sorunu şans işi sizin attığınız rogda bile olabilir bu durum.
120 den 140 a cok fark etmeyeceğini umarım biliyorsundur.
Yinede bu bütçede "giriş seviyesi oyuncu laptopu" almak mantıklı gelmiyor. Predator neo iyi cihaz ama sıvı metal yanlış sürülmüş şekilde gelirse konu sahibinin başına iş çıkaracak.Bu bütçedeki victusların ekranı iyi. Sıvı metal sorunu şans işi sizin attığınız rogda bile olabilir bu durum.
120 den 140 a cok fark etmeyeceğini umarım biliyorsundur.
Sadece performans amaçlı alınıyorsa evet alınabilir fakat ekran ve kasa kalitesinede önem veriliyorsa Asus ROG STRIX G16 daha mantıklı olacaktır.onu kast etmiyorum 105 den aşağısının ne kadar fark edeceğini söz ettim
Victus kasa olarak evet giriş seviye denebilir. Sıvı metal sorunu rogda da olabilir arkadaşımda aynı cihaz var ve sıvı metal sorunlu geldi sanki sadece bu modellerde oluyormuş gibi belirtmek yanlış o rogu önerirken de bunu belirtmeniz lazım. Şuan ben 4060 predator kullanıyorum benimki normal mesela.Yinede bu bütçede "giriş seviyesi oyuncu laptopu" almak mantıklı gelmiyor. Predator neo iyi cihaz ama sıvı metal yanlış sürülmüş şekilde gelirse konu sahibinin başına iş çıkaracak.
Victus serisinde intel alınmaz hem çok ısınıyor hemde çok performans kaybı oluyor kısıtlamadan dolayı.HP Victus 16-R1015NT 9J217EA i7-14700HX 16 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Victus 16-R1015NT 9J217EA i7-14700HX 16 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Victus 16-R1015NT 9J217EA i7-14700HX 16 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 49.999,00 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com
Bu da düşünülebilirVictus serisinde intel alınmaz hem çok ısınıyor hemde çok performans kaybı oluyor kısıtlamadan dolayı.