Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

Hocam mesajlarınızdan esinlenerek Salı günü gelen;
Ürünü iade için kargoladım bugün. Aynı ayarda bilgisayar önerebilir misin? Oynayacağım oyun 32gb ram ve 1tb SSD isteyen Rust.
Yukarıda arkadaşa önerdiğin bilgisayarı inceledim ama yine HP olunca tereddüte düştüm. 50-60bin lira arası fiyat performans ürünü olarak şu an önerebileceğin bir marka model var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ikisini sepetimde bekletmekteyim;

Üretim tarihi : 13.11.2024 olduğu satıcı tarafından iletildi.
2025 üretimi olduğu satıcı tarafından iletildi.

Hp Omen yeniler nasıl acaba. Ya da Asus F16 2025 kasalar nasıl. Game Garaj çok hızlı bir giriş yaptı ama şıkayetler gelmeye başladı.

Hocam mesajlarınızdan esinlenerek Salı günü gelen;
Ürünü iade için kargoladım bugün. Aynı ayarda bilgisayar önerebilir misin? Oynayacağım oyun 32gb ram ve 1tb SSD isteyen Rust.
Yukarıda arkadaşa önerdiğin bilgisayarı inceledim ama yine HP olunca tereddüte düştüm. 50-60bin lira arası fiyat performans ürünü olarak şu an önerebileceğin bir marka model var mıdır?

Bu ikisini sepetimde bekletmekteyim;

Üretim tarihi : 13.11.2024 olduğu satıcı tarafından iletildi.
2025 üretimi olduğu satıcı tarafından iletildi.
İade etmekle iyi yapmışsınız. 39luk victus en f/p olur r1de sorun yok.
Loq alacaksanız rtx5bin serisinden tercih edin 48bine 5060 olanı alabilirsiniz tükenmediyse.
Rust için işlemci önemli 8p corelu 14650hx 14700hx ya da 13700hx iyi olur.

Hp Omen yeniler nasıl acaba. Ya da Asus F16 2025 kasalar nasıl. Game Garaj çok hızlı bir giriş yaptı ama şıkayetler gelmeye başladı.
Omenler fena gözükmüyor ama pek bir incelemesini göremedim henüz. F16 tuflar güzel duruyor soğutma olarak.

Rami ve SSD'si yükseltilebilir mi 39luk Victus'un.

Loq'un
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...-144hz-dos-p-HBCV00009W0HOC?magaza=Techburada olanını almayı düşünüyorum ama bu fiyat bandına çıkınca sanki F/P olmuyor gibi daha iyi seçenekler de var mıdır?

Sence hangisini almak daha verimli olur?
O loqta premiuma 5bin indirim varsa 55e güzel olur.
Victusta ram 2x8 eskiyi satmak uğraştırır bir de güzel kaliteli ram koymuşlar satasım gelmedi 2x8 şu anlık yetiyor bana.
2x16 yapılabilir. Ssd için ekstra slot var.

hp victus 16 "d1045-nt" modellerinde hall sensör sorunu var mı yok mu şimdi konuda göremedim de merak ettim seri numarası olarak d1 sayılıyor sanırım? @vada

hp victus 16 "d1045-nt" modellerinde hall sensör sorunu var mı yok mu şimdi konuda göremedim de merak ettim seri numarası olarak d1 sayılıyor sanırım? @vada
rtx3bin serileri hakkında bilgim yok.

Eski Victuslar hakkında bilgim yok ama olsa duyulurdu bence.
konudaki mesajınızdan bahsediyorum hocam, s0 r0 gibi seriler için ekranın gidip gelmesinden bahsetmişsiniz ya ne gibi bir gidip gelme siyah olma mı yoksa takılma donma mı?

konudaki mesajınızdan bahsediyorum hocam, s0 r0 gibi seriler için ekranın gidip gelmesinden bahsetmişsiniz ya ne gibi bir gidip gelme siyah olma mı yoksa takılma donma mı?
Ekranın tamamen siyah olup klavye ışıklarının yanıp sönmesi. Windows kapak ayarı uykuya ayarlıysa uykuya girip çıkması. Şikayetvar.com da videolar mevcut.

Malesef o fiyata diğer satıcılarda dahil olmak üzere yok.
Bu önerine 10bin liralık yatırım yapınca 1.5tb SSD, 32GB Ram oluyor. Toplamda 50bin lira

Bu ise 60bin lira tutuyor.

Fiyat performans olarak hangisine değer karar veremedim.

bende 1 gün önce 63 k ya lenovo 17IRX10 aldım 14700hx ve 5070 olarak umarım bu yeni seride sorun yoktur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,208
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri