HWINFO 64'den sensörler kısmını atın throttle var mı yok mu varsada ne kaynaklı ona bakmak gerek.tamam yapiyim
HWINFO 64'den sensörler kısmını atın throttle var mı yok mu varsada ne kaynaklı ona bakmak gerek.tamam yapiyim
ekran kartı max kaç dereceyi gördü test sonunda ?. şurdabu 0x msaa 8x e alınca vram yetmiyo sanırım 18 fpslere düşüyor sensörler bölümü nerede?
tüm hepsi bu hocamekran kartı max kaç dereceyi gördü test sonunda ?. şurda
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
PL1 ve PL2 yazan yer önemli power limit varmı anlamamız için orayı ss atın bana
Alıntıyı görüntüle
PL1 ve PL2 yazan yeri eksik attınız galiba birde performans düşüşü nedenleri yazan yeri eksik attınız. Onlar en önemlileridir.tüm hepsi bu hocam
Buna benzer bir alan olması lazım. Yoksa eski veya yanlış bir sürümünü indirmiş olabilirsiniz.oralar yok hocam gözükmüyor nerden bakıyosunuz?
Hangi sürümü indirmeliyim bu sürümü indirdim benBuna benzer bir alan olması lazım. Yoksa eski veya yanlış bir sürümünü indirmiş olabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Attığım linkten Local ( U.S) yazar Free Downloadın hemen altındaHangi sürümü indirmeliyim
portable ve installer seçenekleri var hangisiAttığım linkten Local ( U.S) yazar Free Downloadın hemen altında
Free Download HWiNFO Sofware | Installer & Portable for Windows, DOS
Start to analyze your hardware right now! HWiNFO has available as an Installer and Portable version for Windows (32/64-bit) and Portable version for DOS.www.hwinfo.com
Alıntıyı görüntüle
doğru sürmü indirdim yine yokAttığım linkten Local ( U.S) yazar Free Downloadın hemen altında
Free Download HWiNFO Sofware | Installer & Portable for Windows, DOS
Start to analyze your hardware right now! HWiNFO has available as an Installer and Portable version for Windows (32/64-bit) and Portable version for DOS.www.hwinfo.com
Alıntıyı görüntüle
öyleyse amd işlemcilerde bunu göstermiyor olabilir, bende intel işlemci var ondan gösteriyor. Herneyse o zaman diğer limit sebeplerine bakmak lazım ben bir inceleyim gönderdiğiniz fotoğrafları yorumlarım.portable ve installer seçenekleri var hangisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
doğru sürmü indirdim yine yok
tamamdır hocam bekliyorum sağolunöyleyse amd işlemcilerde bunu göstermiyor olabilir, bende intel işlemci var ondan gösteriyor. Herneyse o zaman diğer limit sebeplerine bakmak lazım ben bir inceleyim gönderdiğiniz fotoğrafları yorumlarım.
Peki şöyle bir alanıdamı göstermiyor ?tamamdır hocam bekliyorum sağolun