Neler Yeni

Yardım Laptop RAM Upgrade??

yusufmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yusuf ÇAKIR
Satıcıya cl40 mı diye sorabilirsiniz.
Aynen öyle yaptım sordum artık sabah cevap gelirse sipariş vericem.

Bu arada RAM i kendim takmayı düşünüyordum ama statik elektrik olayı ve garanti bozulma olayı kafamı karıştırdı. Bir bilgisayar tamircisine götürüp taktırsam tahmini ne gibi bir ücret çıkar? Risk almak istemiyorum...

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran

Bu arada RAM i kendim takmayı düşünüyordum ama statik elektrik olayı ve garanti bozulma olayı kafamı karıştırdı. Bir bilgisayar tamircisine götürüp taktırsam tahmini ne gibi bir ücret çıkar? Risk almak istemiyorum...
Bilmiyorum. Bu arada muhtemelen cl40'dır. cl40'ın altını ve üstünü görmedim 4800 mhz'de.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

Bende de ayni leptop var. Bu rami aldim
https://www.hepsiburada.com/samsung...aza=iyifiyatburada&url_src=and-product-detail

Montajını kendim yaptim youtubeden detayli videolar izleyerek suan sorunsuz calisiyor ytd :D

yusufmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yusuf ÇAKIR
Bilmiyorum. Bu arada muhtemelen cl40'dır. cl40'ın altını ve üstünü görmedim 4800 mhz'de.
Yani görseller diğer sitelerdeki satıcılar ile aynı ve ordada CL40 olduğu ürün açıklamasında var ama sormak daha iyi kesinleşsin yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de ayni leptop var. Bu rami aldim
https://www.hepsiburada.com/samsung...aza=iyifiyatburada&url_src=and-product-detail

Montajını kendim yaptim youtubeden detayli videolar izleyerek suan sorunsuz calisiyor ytd :D
Güle güle kullanın hocam 😁

O zaman bende en iyisi bilgisayarcıya taktırayım ne olur ne olmaz mazallah laptopun tırnaklarını kırarım falan 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sordum ve bilgisi olmadığını söyledi satıcı 🥲

Neyse artık sipariş vericem şansa olursa olur yani bütün sitelerde aynı ürün var ve benim laptop modelini kullananlar sorunsuz takıp kullanmışlar RAM i o yüzden sorun olmaz umarım diye düşünüyorum..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,638
Üyeler
161,104
Son üye
yusuf_bbey1
Top Bottom