Neler Yeni

Laptop ram yükseltme

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ömer Durmuş
İlerde 5500u bir laptop almayı düşünüyorum 256gb 8gb ram var ve anladığım kadarıyla 16gb rame yükseltirsem oyunlarda daha iyi fps alabileceğim fakat ram yükseltme hakkında hiç bir fiyat bilgim yok ileride ram yükseltmek istesem kaça mâl olur bilgisi olan yazabilirmi ayrıca ram takmak kolay biseymi kendimde yapabilirmiyim ve depolama alanı hakkındada 512 GB yapsam depolama ne kadara mal olur onuda söyleyebilirseniz sevinirim

Dymz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ggggg gggggg
Takılı olan raminiz kaç mhz. Mhz'sine göre ram fiyatları değişiyor. Ortalama 600-900 arası fiyatları var

CalypsoBy

80+
En İyi Cevap
1
İlerde 5500u bir laptop almayı düşünüyorum 256gb 8gb ram var ve anladığım kadarıyla 16gb rame yükseltirsem oyunlarda daha iyi fps alabileceğim fakat ram yükseltme hakkında hiç bir fiyat bilgim yok ileride ram yükseltmek istesem kaça mâl olur bilgisi olan yazabilirmi ayrıca ram takmak kolay biseymi kendimde yapabilirmiyim ve depolama alanı hakkındada 512 GB yapsam depolama ne kadara mal olur onuda söyleyebilirseniz sevinirim
laptopu sokmeden içerideki Ram slot sayısını ve dolu olup olmadıklarını, mhz leri gösteren program var onunla bakar aynı ayarda Ram alır takarsın. fiyatlar değişken. laptopu almadiysan alırken Ram upgrade yapmak istiyorum diye belirt bence

Top Bottom