Laptop Ram Yükseltmesi Yaparken Problem Yaşıyorum

zfrozcn

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar, laptop bilgisayarıma ram yükseltmesi yapmak için Timetec 2x16 gb 2666mhz ram sipariş ettim. Ramlerin ikisini aynı anda taktığımda laptop açılıyor, fanlar çalışıyor ama ekran gelmiyor. Tek tek takıp denediğimde bir tanesinde laptop problemsiz açılıyor ve ekran geliyor. Diğerini taktığımda laptop açılıyor fanlar dönüyor ama ekran açılmıyor ve laptop kapanıp açılıyor sürekli. Ram'in bir tanesi bozuk diye düşündüm ama öyle midir? Bu durumda ne yapmam gerekli? Teşekkürler.

Bende de aynı şey oldu; 2 li taktığımda çalışmıyordu. 8*2 almıştım. Üstünde 4 vardı. 1 tanesini iade ettim. 4+8 olarak sorunsuz çalıştı. Büyük ihtimal ramlar dual mod desteklemiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptopun modeli nedir?

Bende aynı şey oldu; 2 li taktığımda çalışmıyordu. 8*2 almıştım. Üstünde 4 vardı. 1 tanesini iade ettim. 4+8 olarak sorunsuz çalıştı. Büyük ihtimal ramlar dual mod desteklemiyor.
Tek tek denediğimde bir tanesi çalıştı bir tanesi çalışmadı ama. Monster Abra a5 V15.2

Ben de tekli ikiside çalıştı. Çiftli çalışmadı. 1 tanesi çalışmadıysa onu iade edin ya da ikisinide iade edip farklı marka alın.

Ben de tekli ikiside çalıştı. Çiftli çalışmadı. 1 tanesi çalışmadıysa onu iade edin ya da ikisinide iade edip farklı marka alın.
Büyük ihtimalle ramden kaynaklı bende öyle düşündüm ama. Can sıkıcı bir durum.

Ram işinde sıkıntı yaşamamak için en garanti yöntem yetkili servise yaptırmak.

Selamlar, laptop bilgisayarıma ram yükseltmesi yapmak için Timetec 2x16 gb 2666mhz ram sipariş ettim. Ramlerin ikisini aynı anda taktığımda laptop açılıyor, fanlar çalışıyor ama ekran gelmiyor. Tek tek takıp denediğimde bir tanesinde laptop problemsiz açılıyor ve ekran geliyor. Diğerini taktığımda laptop açılıyor fanlar dönüyor ama ekran açılmıyor ve laptop kapanıp açılıyor sürekli. Ram'in bir tanesi bozuk diye düşündüm ama öyle midir? Bu durumda ne yapmam gerekli? Teşekkürler.
Aynı slotta biri çalışıp diğeri çalışmıyorsa RAM çok büyük ihtimalle bozuktur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,140
Üyeler
186,297
Son üye
Berat33
Geri