Neler Yeni

Yardım Laptop Response Time

Daynara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bekir Berk Savaş
Arkadaşlar merhaba kullandığım lenovo loq 15AHP9 modelinde response time ayarı var mı varsa nasıl ayarlayabilirim

Senerr

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba kullandığım lenovo loq 15AHP9 modelinde response time ayarı var mı varsa nasıl ayarlayabilirim
Laptop ekranlarında response time ayarı olmaz, VA monitör ve IPS monitörlerde olur. IPS panellerde de genelde kullanılması mantıklı da olmuyor, overshoot arttırıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

laptop ekranlarında kullanılan IPS paneller ile monitörde kullanılanlar farklı hızlarda oluyor response time olarak. Laptoplarda batarya tasarrufu sağlanması için 20 ms ve üzeri IPS panel kullanılır genelde, monitörlerde güç derdi olmadığından 3 ms falan oluyor.

Son düzenleme:

NZXT

80+ Bronze
Laptop ekranlarında response time ayarı olmaz, VA monitör ve IPS monitörlerde olur. IPS panellerde de genelde kullanılması mantıklı da olmuyor, overshoot arttırıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

laptop ekranlarında kullanılan IPS paneller ile monitörde kullanılanlar farklı hızlarda oluyor response time olarak. Laptoplarda batarya tasarrufu sağlanması için 20 ms ve üzeri IPS panel kullanılır, monitörlerde güç derdi olmadığından 3 ms falan oluyor.
Uzun zaman sonra foruma geri döndüm, hatırladınız mı beni

Top Bottom