Laptop şarjı %0 da takılı kaldı

sayga

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar öncelikle bundan yaklaşık 1 hafta önce laptopumun şarj aletinin kablosu belli bölümlerden zarar görmüştü bu yüzden bende şarj aletinin ara kablosunu bir bilgisayarcıda degiştirttim(kablo şarj aleti ile uyumlu bu arada) daha sonra laptopu test etmek için şarja taktım laptop da %10 civarı şarj vardı power tuşuna bastım ışığı yandı şarj aletini takınca ışık söndü ve bidaha açılmadı bende başka bir bilgisayar tamircisine götürdüm kendileri bilgisayarın power girişinin bozulduğunu ve içinde bi kaç entegrenin yandığını söylediler ayrıca şarj aletinin de bozuk olduğunu söylediler kendilerinde 2. el orjinal şarj aleti olduğunu söylediler almak istermisniz diye bende aldım her neyse bugün laptop elime geçti test etmek için şarja taktım sarj oluyor ve laptop açıldı fakat 10-15 dk şarjda kalmasına rağmen şarjı %0 da kaldı ve artmadı laptop da bir uygulamayı silmeye çalışıyordum ve laptop bi anda kapandı şarj ışığı da söndü şarjdan çıkartıp bi kaç kere denedim fakat şarj olmadı power tuşuna da bastım bilgisayar hiçbir şekilde açılmadı sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim

Geri