kendi hoparlörü üzerinden ses alamıyorsanız bozulmuş olabilir kullaklık veya harici hoparlör takınca ses alamıyorsanız jack bozulmuş olabilirArkadaşlar şuan sistemimn hiç ses gelmiyor driverları güncelleştirdim ses sorunları gider seçeneğini denedim fakat hiç birii sonuç vermedi acaba hoparlör bozulmu olabilir mi ?
kanka pc kızlar gibi trip atmaz yaBozulmuş olabilir kanka. Sana trip atıp çalışmamazlık yapacağını sanmam.
Steam kullanıyosan bazen benim hoparlör de steam de oluyodu windows 10 da ses açma yerine bas sağ alttan realtek hoparlör yazmıyosa değiştirArkadaşlar şuan sistemimn hiç ses gelmiyor driverları güncelleştirdim ses sorunları gider seçeneğini denedim fakat hiç birii sonuç vermedi acaba hoparlör bozulmuş olabilir mi ?
Hocam şöyle söyleyeyim laptop biraz eski ( 5 yıl ) kulaklık taktığımda ses geliyor ama çıkarınca ses yok.kendi hoparlörü üzerinden ses alamıyorsanız bozulmuş olabilir kullaklık veya harici hoparlör takınca ses alamıyorsanız jack bozulmuş olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka PC kızlar gibi trip atmaz ya
Sesi kısmış olabilirsin, Realtek yüklü mü ?kendi hoparlörü üzerinden ses alamıyorsanız bozulmuş olabilir kullaklık veya harici hoparlör takınca ses alamıyorsanız jack bozulmuş olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka PC kızlar gibi trip atmaz ya
Hoparlör bozulmuş olabilir o zaman.Hocam şöyle söyleyeyim laptop biraz eski ( 5 yıl ) kulaklık taktığımda ses geliyor ama çıkarınca ses yok.
Ulan ya yeni sistem alıcaktım 1 hafta sonra o kadar dayandı son hafta gitti emektarHoparlör bozulmuş olabilir o zaman.
hocam türkiye ye ilk sokağa çıkma yasağı geldiğinde benimde ekran kartımda sorun çıkmıştı yaklaşık 1buçuk 2 hafta evde bir şey yapamadığım için sinir krizi geçirdimUlan ya yeni sistem alıcaktım 1 hafta sonra o kadar dayandı son hafta gitti emektar