Neler Yeni

Yardım LAPTOP SICAKLIĞIM İYİ Mİ?

Musa Dinç

80+ Bronze
Sizce sıcaklık değerleri nasıl laptobumun? MSI AFTERBUNDER / FORZA 5 / EDGE 3 SEKME AÇIKTI 1 TANE SEKMESİ YOUTUBE SEKMESİYDİ FORZA 5 DE AYARLAR GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ YÜKSEKTİR.

CASPER EXCALİBUR G770

İ5-9300H / GTX1650 / KİNGSTON A2000 NVME 500GB / KİOXİA 480 GB SATA SSD / 8X2 SAMSUNG 2666MHZ RAM
VİDEO :

Bura.K

80+ Silver
Yanlış görmediysem:
GPU: 64 derece.
İşlemci: 73 derece.

Isınan, kalitesiz bir kasa kullanan bir modele göre şu anlık iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

Musa Dinç

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış görmediysem:

Gaming modda iken kullandım da bu derecelerde laptoplar neredeys yok gibi bi kaç tane laptop var diye biliyorum ama normal olması gerek sıcaklıkları bilmiiyorum sadece benim bildiğim oyuncu laptopları genel olarak cpu 80-90 civarı gpu 60-70 arası değerlerde oluyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış görmediysem:

Video hd yüklenebiliyor istersen tekrar izleyerek inceleyebilirsin.

Musa Dinç

80+ Bronze
CPU ortalama 80-85 olması (yükte) iyi olur. Sizin CPU 73 derece civarı. Gayet iyi değerler.
Açıkçası hep kötülüyorlardı bu bilgisayarı ama çözemedim ayrıca çok kullanan arkadaşım var sadece birinde cpu yükte 91 derece oluyor max o kadar fazla olmamalı bence onun dışında bende arkadaşlarıma önererek aldırdığım kişilerde problem yok bence yavaş yavaş düzeliyor gibi bu excaliburun yeni kasası nasıl sizce?

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Sizce sıcaklık değerleri nasıl laptobumun? MSI AFTERBUNDER / FORZA 5 / EDGE 3 SEKME AÇIKTI 1 TANE SEKMESİ YOUTUBE SEKMESİYDİ FORZA 5 DE AYARLAR GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ YÜKSEKTİR.

CASPER EXCALİBUR G770

İ5-9300H / GTX1650 / KİNGSTON A2000 NVME 500GB / KİOXİA 480 GB SATA SSD / 8X2 SAMSUNG 2666MHZ RAM
VİDEO :
Bir sorun yok

Bura.K

80+ Silver
Açıkçası hep kötülüyorlardı bu bilgisayarı ama çözemedim ayrıca çok kullanan arkadaşım var sadece birinde cpu yükte 91 derece oluyor max o kadar fazla olmamalı bence onun dışında bende arkadaşlarıma önererek aldırdığım kişilerde problem yok bence yavaş yavaş düzeliyor gibi bu excaliburun yeni kasası nasıl sizce?
Excalibur'un neredeyse hiçbir kasasını beğenmiyorum. Modeli kötüleme sebebi hava akışı problemleri, kasa kalitesi ve fan kalitesinden kaynaklı. Fiyattan kısmak için yapmışlar. Mesela MSI BRAVO 15 modelinin ısınma gibi sorunu yok hatta en iyi soğutma sistemine sahip. Ancak Excalibur'a kıyasla 2-3 kat sistem özellikleri daha düşük. Her şey ilk günden belli olmaz, 3-5 ay daha kullan bakalım sıcaklar artacak mı? Artmazsa şanslısın demektir.

Musa Dinç

80+ Bronze
Excalibur'un neredeyse hiçbir kasasını beğenmiyorum. Modeli kötüleme sebebi hava akışı problemleri, kasa kalitesi ve fan kalitesinden kaynaklı. Fiyattan kısmak için yapmışlar. Mesela MSI BRAVO 15 modelinin ısınma gibi sorunu yok hatta en iyi soğutma sistemine sahip. Ancak Excalibur'a kıyasla 2-3 kat sistem özellikleri daha düşük. Her şey ilk günden belli olmaz, 3-5 ay daha kullan bakalım sıcaklar artacak mı? Artmazsa şanslısın demektir.
Ben 1.5 senedir kullanıyorum. Tabikii diğer markalar daha iyi güvenilir en azından bunun anakartı ne kadar kaliteli belli değil ama monster alınacağına bu alınması bence daha iyi.

Bura.K

80+ Silver
Ben 1.5 senedir kullanıyorum. Tabikii diğer markalar daha iyi güvenilir en azından bunun anakartı ne kadar kaliteli belli değil ama monster alınacağına bu alınması bence daha iyi.
Haklısınız. Anakart konusunda da biraz sıkıntılı. Monster=Excalibur ancak Monster'ın anakartları Excalibur'a kıyasla 3-4 kat daha hızlı bozuluyor. Bunu kendim de deneyimledim. Excalibur, Monster'a kıyasla daha iyi bir seçenek 👍

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
FPS sabitlemişsin 60'a onu kaldır o zaman belli olur gerçek sıcaklıklar.

Bu haliyle iyi tabi.

Musa Dinç

80+ Bronze
FPS sabitlemişsin 60'a onu kaldır o zaman belli olur gerçek sıcaklıklar.

Bu haliyle iyi tabi.
FPS sabit değil ama neden öyle oldu bilmiyorum ayarları da gösterdim ama inanın çok değişmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,571
Üyeler
167,161
Son üye
zacar24
Top Bottom