Neler Yeni

Laptop sıcaklık değerleri ne olmalı

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
iyi günler her laptop alıcısının açtığı bi konuyu bende açmaya karar verdim ekran kartı ve işlemcimin sıcaklık değerlerini gözlemledim işlemcim boşta 45 i geçmiyor şuan epic den indirme yapıyorum 2 sekme açık ve antivirüs programları falan arkada açık 53 derece civarında takılıyor ekran kartım şuan da boşta da 50 yi geçmiyor yük altında ise işlemcim 77 -83 arası takılıyor ama 83 e nadir çıkıyor ekran kartım 66-73 arası dolaşıyor sizce iyi mi? yoksa şu laptop soğuyutuculardan almalımıyım gerçi zaten almayı düşünüyorum laptop soğutucu öneriniz varsada yazarsanız sevinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Eren
iyi günler her laptop alıcısının açtığı bi konuyu bende açmaya karar verdim ekran kartı ve işlemcimin sıcaklık değerlerini gözlemledim işlemcim boşta 45 i geçmiyor şuan epic den indirme yapıyorum 2 sekme açık ve antivirüs programları falan arkada açık 53 derece civarında takılıyor ekran kartım şuan da boşta da 50 yi geçmiyor yük altında ise işlemcim 77 -83 arası takılıyor ama 83 e nadir çıkıyor ekran kartım 66-73 arası dolaşıyor sizce iyi mi? yoksa şu laptop soğuyutuculardan almalımıyım gerçi zaten almayı düşünüyorum laptop soğutucu öneriniz varsada yazarsanız sevinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
gayet iyi benimkine göre ben yanıyorum baya altına kitap bile koysan etkisi olur

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Değerleriniz güzel. Cihaz modeşiniz nedir? Bir de soğutucu önerisi için Zalman ns2000 ve ns3000 bakabilirsiniz

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerleriniz güzel. Cihaz modeşiniz nedir? Bir de soğutucu önerisi için Zalman ns2000 ve ns3000 bakabilirsiniz

LENOVO IP Gaming 3​

82S900ETTX modeli soğutucu ya da bakayım bi bazıları toz birikmesine fln sebeb oluyormuş sanırım​

Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim öneri için

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Eren
arkasını kitapla kaldırıyorum arada bi 7 cm fln boşluk oluyor bıkac derece etkılıodur heralde
ben rampage en giriş model soğutucu aldım 8-9 dereceden fazla fark etti, güzel bi soğutucu alın daha da düşük olur sıcaklılarınız

Top Bottom