Laptop modelinizi söyler misiniz? CPU normal de GPU'yu bilemedim, baya yüksek.HP Pişmanlıkmış 2. defa öğrendim.
O GPU nasıl 86 derece olabiliyor ? 30 watt tdp'si var diye hatırlıyorum, şaşırdım o kadar ısınmasına.hp 15-da1044nt
O GPU nasıl 86 derece olabiliyor ? 30 watt tdp'si var diye hatırlıyorum, şaşırdım o kadar ısınmasına.
@Techno08 normal mi bu kadar ısınması? Özellikle GPU'da sorun var gibi.
Hocam laptop oyun için değildir ya, bazı leptoplar okeyde yani öbürlerini al kullan sonra at misali.HP Pişmanlıkmış 2. defa öğrendim.
GPU'nun 86 görmesi normal mi ? Çok fazla mx 130 gördüm de o GPU sıcaklığını ilk defa görüyorum.Cihaz bir "oyuncu bilgisayarı" olmadığı için soğutma sistemi de ona göre dizayn edilmiş. Buna bağlı olarak yoğun yük altına girdiğinde cihazın ısınması gayet doğal.
Dediğim gibi, soğutma sisteminde öyle 2 tane fan 5 6 tane ısı borusu olmadığı için normal. Sen güçsüz bir ekran kartının fanını çıkar daha sonra strese sok yine ısınır. Ekran kartının güçlü yada güçsüz olması ile ısınmasının pek bir alakası yok.GPU'nun 86 görmesi normal mi ? Çok fazla mx 130 gördüm de o GPU sıcaklığını ilk defa görüyorum.