Neler Yeni

Çözüldü✓ laptop sıcaklık hakkında

peyn1r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe Canbolat
Asus tuf f15 modeli kullanıyorum. laptop masanın üzerinde yerden yüksek değil ve fanlar sessiz modda iken csgo gibi oyunlarda 2-3 saat sonra baktığımda ekran kartı 65, işlemci 78 civarı; GTA 5 - PUBG gibi oyunları ultra oynadığımda ekran kartı 65, işlemci 80 85e kadar çıkıyor.(oyundan çıkınca 10sn sonra 65lere iniyor)
sizce bu bir problem midir, herhangi bir ayar yapmalı mıyım yoksa değerler iyi midir?

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Uçar
Laptop için 80-85 derece gayet normal değerlerdir endişeniz olmasın

KAANT10X

80+ Bronze
Bence iyi bu değerler ben de excalibur var valoda 2 el girince açılışta 50 lerde olan bilgisayarım 80 üstüne çıkıyor mantikli mıdır bilemem ama bence bunda yaz aylarının etkisi de var

peyn1r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe Canbolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence iyi bu değerler ben de excalibur var valoda 2 el girince açılışta 50 lerde olan bilgisayarım 80 üstüne çıkıyor mantikli mıdır bilemem ama bence bunda yaz aylarının etkisi de var
mutlaka vardır ya ben evde duramaz oldum sıcaktan laptop ne yapsın, ayrıca valo cs gibi oyunlar işlemciye çalıştığından hızlı 80 görüyoruz gibi

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Uçar
tabii ki havalar ısınınca doğal olarak PC ler de ısınıyor

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
fanlar sessiz modda oyun oynamayın bırakın çalışsın ısı değerleri kötü değil ama oyunlarda fanları eğlence moduna alın

peyn1r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe Canbolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fanlar sessiz modda oyun oynamayın bırakın çalışsın ısı değerleri kötü değil ama oyunlarda fanları eğlence moduna alın
uçak kaldırıyor gibi oluyor bazen ondan almıyorum aslında ama kulaklıklayken alırım teşekkürler

Top Bottom