onun bilgisini nereden aldın?bunda 230w adaptör geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
olabilir evet.karıştırdınız herhalde o 7435hs ve i5 12th olanı 170w ile geliyor
onun bilgisini nereden aldın?bunda 230w adaptör geliyor
olabilir evet.karıştırdınız herhalde o 7435hs ve i5 12th olanı 170w ile geliyor
Okuduğunu anla "Herkes kendi fikrini belirtiyor"Enayi dememişsin evet ama demeye getirmişsiniz. Her laptop konusunda aynı terane masaüstü daha iyi. Kime göre neye göre
onun bilgisini nereden aldın?
olabilir evet.
Key almana gerek yok usb ye win11 at ama.Alıntıyı görüntüle
Sizlere bir sorumda ben win lisansını nasıl atayım bende hazırda win 10 usb si var bununla atıp bir 20 tl olan keylerden atsam sonra w11 yükselteyim mi yoksa win10 olan usb ye win11 atıp win11 keyi mi alayım.
win 10 kur itemsatış gibi yerlerden win 10 oem key al sonra windows 11e yükselt. Win 11dede aktif olacak.Alıntıyı görüntüle
Sizlere bir sorumda ben win lisansını nasıl atayım bende hazırda win 10 usb si var bununla atıp bir 20 tl olan keylerden atsam sonra w11 yükselteyim mi yoksa win10 olan usb ye win11 atıp win11 keyi mi alayım.
böyle yapınca kalıcılık söz konusu olur mu yoksa yine key gider mi formatlayıncawin 10 kur itemsatış gibi yerlerden win 10 oem key al sonra windows 11e yükselt. Win 11dede aktif olacak.
kalıcı olur hocam adı üstünde oem anakarta kayıtlı kalacak.böyle yapınca kalıcılık söz konusu olur mu yoksa yine key gider mi formatlayınca
kalıcı olur hocam adı üstünde oem anakarta kayıtlı kalacak.
Hayırlı olsun. Fiyata göre güzel seçim. Win10 home yada Win11 home ikiside olur.Bu laptobu sipariş verdim. Zamlar ve yeni vergi gelmeden bir laptop almam gerekiyordu. İyi mi ettim sizce?
Rami 24 e çıkartıcam ve bütçe olunca 1 tb m2 ekleyeceğim
@ardaakahs neden böyle bir ifade attın bu bütçedeki her modeli araştırdım ve bu en mantıklısıydı.
Teşekkürler. Win 11 home kullanmam stabilite açısından daha iyi olacaktır.Hayırlı olsun. Fiyata göre güzel seçim. Win10 home yada Win11 home ikiside olur.