Çözüldü✓ Laptop Soğtucusu Alacağım Nasıl?

DeSouzab

80+
Reaksiyon skoru
81

Laptopum erazer Deputy 15 p1 modeli alt hava boşluğu var ve geniş şekilde buna ek olarak laptop soğutucusu almak istiyorum

Bende olan soğutucu tek fanlı kablosu koptuğu için çalışmıyor sıcaklığı hafifletsin diye altına koyuyorum

Bu fiyatlara daha iyisi varmı görünüşü veya rengi önemli değil benim için

Son düzenleme:
valla inanın ki hepsi aynı tezeğin laciverti arkadaşlar. bu zamana kadar sayısız kaliteli kalitesiz soğutucu kullandım laptop için en son 2 sene önce gittim 2000 lira verdim zalman alayım en kralı olsun dedim aynı b*k yani kısaca. ne alsan ucuza kardır.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
valla inanın ki hepsi aynı tezeğin laciverti arkadaşlar. bu zamana kadar sayısız kaliteli kalitesiz soğutucu kullandım laptop için en son 2 sene önce gittim 2000 lira verdim zalman alayım en kralı olsun dedim aynı b*k yani kısaca. ne alsan ucuza kardır.
300 liralık tek fanlı alıp geçerim o zaman

soğutmuyor almayın paranıza yazık. bu ürünlerin işe yaradığı yok, şehir efsanesi.

Laptopum erazer Deputy 15 p1 modeli alt hava boşluğu var ve geniş şekilde buna ek olarak laptop soğutucusu almak istiyorum

Bende olan soğutucu tek fanlı kablosu koptuğu için çalışmıyor sıcaklığı hafifletsin diye altına koyuyorum

https://www.amazon.com.tr/JUO-C1-Ek...bgtkNj0C&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&psc=1

Hocam bunu al geç 2 3 model değiştim hepsi aynı bu ürün de ekran kartı 4050(5) i5-14500hx(6) derece kadar düşüş yaşadım diğerlerine o kadar para vermeye gerek yok

Dostum stand alsan daha iyidir laptop satndlarına bak istersen

Normal kullanımda ssdnin fazla ısınmasına az etki ettiğini vede ısınmış ssdnin biraz daha hızlı serinlettiğini söyleyebilirim

Dostum stand alsan daha iyidir laptop satndlarına bak istersen
laptopu uzanarak kullanıyorum stand hiç kullanmadım öyleyken kullanılırmı bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal kullanımda ssdnin fazla ısınmasına az etki ettiğini vede ısınmış ssdnin biraz daha hızlı serinlettiğini söyleyebilirim
aynen çok etkisi yok ama yinede laptopu çok kullandığım için gün boyu bir nebzede olsa rahatlaması için alacağım

Geri