Neler Yeni

Öneri Laptop Soğutucu Öneri

Captan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökay Öztürk
Selamlar 17.3 Bir bilgisayarım var güzel soğutucak sessiz bir soğutucu istiyorum bütçe sorun değil önerileriniz nelerdir?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Selamlar 17.3 Bir bilgisayarım var güzel soğutucak sessiz bir soğutucu istiyorum bütçe sorun değil önerileriniz nelerdir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu da var ama ses şiddeti biraz daha fazla

https://www.teknostore.com/juo-c-1-led-ekranli-notebook-sogutucu bu da var

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,325
İsim
Oğuz Oğuz
4 yıl 97 derecede laptop kullandım. Onlarca modeli inceledim. En son alıp memnun kaldığım model;

6 fanlı modelleri de kullandım ama çok yavaş dönüyor. O yüzden tek büyük fan daha mantıklı. Çok iyi serinletiyordu benim laptopu.
Masaüstü toplayınca laptopu sattım o yüzden bunu da 200₺’ye satmıştım yazın. Ama bir daha laptop alırsam yine aynı modeli alırım.

.

CoNKeR

80+ Bronze

Kaç tane laptop soğutucusu kullandım. Aralarında performanslı olanlar vardı. Ama hem sesleri çok fazla hem de bu hiçbiri bu soğutucu kadar iyi değildi. ZALMAN bu konuda 1 numara. Hem sessizlik hem performans istiyorsan arkadaşımın da atmış olduğu bu modelden başka bir şey almamalısın. Şu anda aktif olarak workstation laptobumu daha iyi soğutabilen ve bu kadar sessiz bir soğutucu daha görmedim. 100 defa bozulsa yine aynısını alırım.

1642050492377.png

Top Bottom