Neler Yeni

Laptop Soğutucu Önerisi. Bütçe 700tl

Moyalcool

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat ER
Zalman Ns3000 bakmıştım ama piyasada kalmamış.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
önerim yok ama gerçekten bu soğutucular işe yarıyor mu onu sormak istiyorum kullanlar var ise bana işe yaramaz gibi geliyor

brsokcu

80+ Bronze
soğutucular çokda işe yaramıyor benim laptopumda zamanında soğutucunun fanlarını açsam da açmasamda aynı oluyordu mevzu laptopun altına masa ile mesafe koymak. Daha sonra aynı testi silgiyle yaptım laptopun altına silgi koydum masa ile arasını açtım yani. Soğutucuyla aynı performansı verdi

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
soğutucular çokda işe yaramıyor benim laptopumda zamanında soğutucunun fanlarını açsam da açmasamda aynı oluyordu mevzu laptopun altına masa ile mesafe koymak. Daha sonra aynı testi silgiyle yaptım laptopun altına silgi koydum masa ile arasını açtım yani. Soğutucuyla aynı performansı verdi
benimde takozum var bunlara para vermektense sıvı metal uygulama yaparım daha mantıklı gelıyor şahsen en azından gerçekten işe yaracağını biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim Ns3000 kullanıyor ve 8 derece fark yaratıyor
notebook hangi marka model

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Laptobun alt kısmı ızgara gibi delikli ise işe yarar gibi ya 3 5 derece.

Moyalcool

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat ER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benimde takozum var bunlara para vermektense sıvı metal uygulama yaparım daha mantıklı gelıyor şahsen en azından gerçekten işe yaracağını biliyorum

notebook hangi marka model
Benimki asus tuf a15

8501FD7B-9EFA-4414-A1CA-E125A509CFDE.jpeg

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Batuhan Engin
Ben Macbook'ta kullanıyordum bir dönem. Kendi üstündeki fanlarla öyle aman aman bir fark yaratmıyordu ama altına tekrar kullanılabilir buz hücrelerinden koyuyordum. Onlar çözüldükçe de buzluğa atıp donunca tekrar kullanmaya devam ediyordum. Bu şekilde oldukça faydalı oldu. Ama tabi o buz çözüldükçe dışındaki terlemeyle birlikte biraz su bırakıyor, onu da altına havlu koyarak çözmüştüm. 3 sene kadar bu şekilde kullandım, faydasını da gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,524
Üyeler
168,308
Son üye
tolgakd
Top Bottom