Neler Yeni

Laptop Soğutucusu Öneri ve Soru

_arda_229

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda Ünlü
Öncelikle merhaba ben zamanında kendime laptop soğutucusu almıştım o usb ile laptopa bağlanıp güç veriyor. Şimdi Arkadaşımda almak istiyor onun laptopuda biraz düşük ben usb girişli diyince bana laptopu yavaşlatır mı veya ucuna adaptör takıp prize taksam mı diye sorular sordu ben de bilmediğimsen buraya yazdım sizce olur mu veya laptopu yavaşlatır mı bide çok pahalı olmayacak laptop soğutucu da önerir misiniz.(max 150 TL)

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Öncelikle merhaba ben zamanında kendime laptop soğutucusu almıştım o usb ile laptopa bağlanıp güç veriyor. Şimdi Arkadaşımda almak istiyor onun laptopuda biraz düşük ben usb girişli diyince bana laptopu yavaşlatır mı veya ucuna adaptör takıp prize taksam mı diye sorular sordu ben de bilmediğimsen buraya yazdım sizce olur mu veya laptopu yavaşlatır mı bide çok pahalı olmayacak laptop soğutucu da önerir misiniz.(max 150 TL)
https://www.teknosa.com/preo-my-cooler-mgf01-gaming-notebook-sogutucu-p-125047055 alabilirsin 4 fanlı gayet iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

yavaşlatmaz.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Alakası yok yavaşlama ile alakalı.

¥usuff

80+ Silver
vakumlu alsın altan olnalar kötü ünkü laptop ordan hava talihe ediyor ve sen o sıcak havayı içeri atıyorsun oyuzden vakumlu daha mantıklı vakumlu soğutucalara baksın.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
dostum maksimum 150 tl demişsin ama ben kendi kullandığımı atayım
gayet memnunm

yükseltme barları vs iyi

soğutma açısından da yükte 87leri gören laptop 70 derecelere indi

boştaki soğutma değişmedi pek.

fanı bozabiliyor vakumlular
vakumlu alsın altan olnalar kötü ünkü laptop ordan hava talihe ediyor ve sen o sıcak havayı içeri atıyorsun oyuzden vakumlu daha mantıklı vakumlu soğutucalara baksın.

_arda_229

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda Ünlü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vakumlu nasıl oluyor acaba örnek bir link vs atar msın

https://www.teknosa.com/preo-my-cooler-mgf01-gaming-notebook-sogutucu-p-125047055 alabilirsin 4 fanlı gayet iyi

yavaşlatmaz.
https://www.trendyol.com/inca/inc-3...p-2745152?boutiqueId=545912&merchantId=111548 sence bu iyi mi

Son düzenleme:
Top Bottom