Yardım Laptop SSD Önerisi ??

Razorlance

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
277
Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi kronik sorunu olmayan vadettiği değerleri veren bir ssd önerebilir misiniz ? Bütçe 350tl Ayrıca SSD+HDD yi bir arada kullanabilir miyim ? daha önce ikisini aynı anda kullanım durumlarında darboğaz sorunu yaşayanları görmüştüm de

Sistem Özelliklerim
1605028086045.png

1605028111818.png

Ek olarak +1 8 GB Veya 4GB daha ram ekleyebilir miyim ?
1605028162290.png

SSD ile HDD'yi bir arada kullanabilirsin mesela ben kullanıyorum ;)

Apacer çok övülüyor hangisini önerirsin ? ve aynı pc mi ? darboğaz sorunu olmasın sonra :')

3'ü de gayet iyi SSD'ler aralarında büyük bi fark olsa ucuz olanı al geç derdim ama fiyatlar nerdeyse aynı, ben olsam Apacer alır geçerdim.
doğru diyorsun peki ram konusunda bir önerin var mı ? yani mhz sorunu vs vs olmasın bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim ^^

doğru diyorsun peki ram konusunda bir önerin var mı ? yani mhz sorunu vs vs olmasın bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim ^^
veya

apacer alabilirsin bende laptop kullanıyorum 120gb + 1tb hdd olacak şekilde.
Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi kronik sorunu olmayan vadettiği değerleri veren bir ssd önerebilir misiniz ? Bütçe 350tl Ayrıca SSD+HDD yi bir arada kullanabilir miyim ? daha önce ikisini aynı anda kullanım durumlarında darboğaz sorunu yaşayanları görmüştüm de

Sistem Özelliklerim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Ek olarak +1 8 GB Veya 4GB daha ram ekleyebilir miyim ?
Alıntıyı görüntüle

veya
peki cihazda mhz sorunu vs çıkarır mı ? yani direk taktıktan sonra 16gb bilmem kaç mhz olur hani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,967
Üyeler
191,012
Son üye
XrawesZ
Geri