Neler Yeni

Laptop Ssd Yükselticem yardımcı olur musunuz

sdckaan8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan
HP Victus S0035NT
500 gb ssd yetmiyo 2 tb a yükseltmek istiyorum tek ssd slotu var diye biliyorum
marka model ssd öneriniz var mı uyum konusunda sıkıntı yaratmayacak kronik sorunu olmayan bir ssd
f/p olursa güzel olur

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Erhan Akçay
İlk önce sitesinden slotun anakartın 2 tb destekleyip desteklemediğine bakmak lazım her cihaz 2 tb desteklemez 1 tb a kadar destekleyenler var.

Kontrol ettnizmi ? 2 tb desteği varmı cihazın. Öneri kolay çünkü.

sdckaan8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Erhan Akçay
sitesinde desteklediği boyut yazmıyor yazıyosada göremedim hocam
Şöyle bir baktım sitesinde de satılan bazı yerlerde de sadce takılı olan 512 gb belirtilmiş. Normalde hp nin sitesimde kaç tb a kadar desteği oldunu belirtmesi lazım yapmamış.

Tavsiyem yarın falan hp servisi ile konuşup teğit edip ona göre 2 tb alın. Bnm bildim güncel laptoplar bile bazıları slot 1 tb akadar destek verebiliyor. Onun için iade etmek zorunda kalabilirsiniz m2 yi servise sormadan alırsanız.

Kendiniz diski deneyip bakmak isterseniz de 2 tb ı görmezse cihaz, açılmış ürünü de kolay kolay almazlar geri. Ama 1 tb ı destekliyor onu biliyorum.
Çünkü bnde asus tuf a 15 almadan önce bu modelleri incelemiştim tek slot m2 var diye çok kişi şikayetçiydi ondan almamıştım bu modelleri HP nin.

Ama cihaz iyidir tabi.

sdckaan8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan
Şöyle bir baktım sitesinde de satılan bazı yerlerde de sadce takılı olan 512 gb belirtilmiş. Normalde hp nin sitesimde kaç tb a kadar desteği oldunu belirtmesi lazım yapmamış.

Tavsiyem yarın falan hp servisi ile konuşup teğit edip ona göre 2 tb alın. Bnm bildim güncel laptoplar bile bazıları slot 1 tb akadar destek verebiliyor. Onun için iade etmek zorunda kalabilirsiniz m2 yi servise sormadan alırsanız.

Kendiniz diski deneyip bakmak isterseniz de 2 tb ı görmezse cihaz, açılmış ürünü de kolay kolay almazlar geri. Ama 1 tb ı destekliyor onu biliyorum.
Çünkü bnde asus tuf a 15 almadan önce bu modelleri incelemiştim tek slot m2 var diye çok kişi şikayetçiydi ondan almamıştım bu modelleri HP nin.

Ama cihaz iyidir tabi.
teşekkürler bir de ssd model öneriniz varsa söyleyebilir misiniz

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Erhan Akçay
teşekkürler bir de ssd model öneriniz varsa söyleyebilir misiniz
Rica ederim .

1 tb olacaksa bu linkteki fiyatı ve özellikleri ile iyidir. 2.333 TL

2 tb olabiliyorsa cihaza fiyat perfomans kingston nv2 olabilir 4.120 TL

Daha iyi 2 tb isteniyorsa kalite olarak şu olabilir.

Kington modeli tabi biraz pahalı 5.500

2 tb konusunda dediklerimi dikkate alın servisten veya gerçek kullanıcı dan öğrenmeden 2 tb siparişi hemen vermeyin bnce . Tabi bnmki sadece tavsiye. Gerisi size kalmış.

Son düzenleme:

sdckaan8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan
4080 li modele baktım 2tb yazıyo yani benim model 1 tb destekliyormuş hocam eyvallah

Ekler

• 1734458671886.png
    1734458671886.png
    14.6 KB · Hit: 5
Son düzenleme:

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Erhan Akçay
4080 li modele baktım 2tb yazıyo yani benim model 1 tb destekliyormuş hocam eyvallah
Aynen tahmin ettiğim gibi siz 1 tblık olan model alırsınız artık mecburen. Hp de, diğer çoğu marka 2 adet m2 koyarken bu zamanda niye tek slot koyuyorsa artık...

merbaamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Şahin
Aynen tahmin ettiğim gibi siz 1 tblık olan model alırsınız artık mecburen. Hp de, diğer çoğu marka 2 adet m2 koyarken bu zamanda niye tek slot koyuyorsa artık...
Ryzen işlemciler tek slot intel işlemcilerde çift slot var. bende de şuan victus 16 modeli var servisi ram için aradığım zaman max 1TB a kadar destek sunuyorlar diyorlar saçma buldum şahsen. Ram de aynısı 64GB a kadar destek sunuyor diyor sistem ama max 32GB dediler.

Top Bottom