Neler Yeni

Laptop tamirinden anlayan (anakart)

tahayusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
yusuf rak
Laptop tamirinden anlayan varmı anakartla ilgili cevap verebilir mi

tahayusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
yusuf rak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorunu yazmadan kimse net bir şey yazamaz sorununuz nedir
Laptop 82kd0044 laptopum var daha önce sivi temastan tamir gördü aldığımda touch pad çalışmıyordu 1 yıl öyle kullandim 2 3 gün önce içini açtım touchpad konnektorden çıkartılmıştı geri taktım Lenovo yazısında kalıyor cikartinda aciyor yeni touch pad getirdim aynı değişmedi anakart söktüm reçine ile tetikledim duman ucmadi kısa devre var ama neyden bilmiyorum

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eymenarthur
Laptop 82kd0044 laptopum var daha önce sivi temastan tamir gördü aldığımda touch pad çalışmıyordu 1 yıl öyle kullandim 2 3 gün önce içini açtım touchpad konnektorden çıkartılmıştı geri taktım Lenovo yazısında kalıyor cikartinda aciyor yeni touch pad getirdim aynı değişmedi anakart söktüm reçine ile tetikledim duman ucmadi kısa devre var ama neyden bilmiyorum
tamirden önce çalışıytorsa touch pad sorunu tamir yapan kişilerde yapmış olabilir tamir olarak garantiyemi verdiniz yoksa herhangibi bir bilgisayarcıyamı

tahayusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
yusuf rak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamirden önce çalışıytorsa touch pad sorunu tamir yapan kişilerde yapmış olabilir tamir olarak garantiyemi verdiniz yoksa herhangibi bir bilgisayarcıyamı
Herhangibir bilgisayar ama sorun kısa devre çünkü touchpad takılıyken açılmıyor cikartinca aciyor touchpad değişince aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,096
Üyeler
162,774
Son üye
TRKRAL
Top Bottom