sorunu yazmadan kimse net bir şey yazamaz sorununuz nedirLaptop tamirinden anlayan varmı anakartla ilgili cevap verebilir mi
Laptop 82kd0044 laptopum var daha önce sivi temastan tamir gördü aldığımda touch pad çalışmıyordu 1 yıl öyle kullandim 2 3 gün önce içini açtım touchpad konnektorden çıkartılmıştı geri taktım Lenovo yazısında kalıyor cikartinda aciyor yeni touch pad getirdim aynı değişmedi anakart söktüm reçine ile tetikledim duman ucmadi kısa devre var ama neyden bilmiyorumsorunu yazmadan kimse net bir şey yazamaz sorununuz nedir
tamirden önce çalışıytorsa touch pad sorunu tamir yapan kişilerde yapmış olabilir tamir olarak garantiyemi verdiniz yoksa herhangibi bir bilgisayarcıyamıLaptop 82kd0044 laptopum var daha önce sivi temastan tamir gördü aldığımda touch pad çalışmıyordu 1 yıl öyle kullandim 2 3 gün önce içini açtım touchpad konnektorden çıkartılmıştı geri taktım Lenovo yazısında kalıyor cikartinda aciyor yeni touch pad getirdim aynı değişmedi anakart söktüm reçine ile tetikledim duman ucmadi kısa devre var ama neyden bilmiyorum
Herhangibir bilgisayar ama sorun kısa devre çünkü touchpad takılıyken açılmıyor cikartinca aciyor touchpad değişince aynıtamirden önce çalışıytorsa touch pad sorunu tamir yapan kişilerde yapmış olabilir tamir olarak garantiyemi verdiniz yoksa herhangibi bir bilgisayarcıyamı