IOS Laptop tavsiye

Dr VK

80+
Reaksiyon skoru
3
5k bandında bir laptop arıyorum oyun için 5300 5400lere kadar çıkabilirim. Aklımda şuan ekteki var ama bu paraya bu performans vermesi garibime gidiyor ve ürün hakkında hiçbir inceleme bulamıyorum bilgisi olan varsa yardım edebilir mi

3750H çok güçlü bir işlemci değil. Ondan bu kadar ucuz. Alınabilir bir cihaz.

Bu pc yerine önerebileceginiz bu fiyat bandında laptop var mıdır
6000₺ dolaylarına kadar özelleştirilebilir özellikle Monster Abra versiyonları mevcuttur. Önerim i7 9750H GTX 1650 3GB 16GB ram dolaylarında özelliklere sahip monster olacaktır. Site incelemsi yapın ve youtubeden moster abra serileri hakkında oyun inceleme videolarından yardım alın. Çok faydalı olacaktır.

Teşekkürler ama bir an önce almak istiyorum sokaga çıkma yasağı falan uygulanırsa diyerekten çünkü derslerim için de gerekli
Sokağa çıkma yasağı uygulanmaz bence. Acelen varsa HP modeli al geç.

6000₺ dolaylarına kadar özelleştirilebilir özellikle Monster Abra versiyonları mevcuttur. Önerim i7 9750H GTX 1650 3GB 16GB ram dolaylarında özelliklere sahip monster olacaktır. Site incelemsi yapın ve youtubeden moster abra serileri hakkında oyun inceleme videolarından yardım alın. Çok faydalı olacaktır.
6bin TL'ye kadar çıkmam istemem ama fikriniz için yine de teşekkürler

Hp de hiç bir yorum inceleme olmaması beni tedirgin ediyor
Ben de aynı sorun ve yanıtlarla kafamı çok doldurdum ama hp aldım. Yok ısınıyor yok donuyor. 2 yıla elinde kalacak diyen bile oldu. Ben HP i7 7700HQ bir gaming seri kullanıyorum. tek bir çökme, donma, ısınma, hata vs yaşamadım.

Ben de aynı sorun ve yanıtlarla kafamı çok doldurdum ama hp aldım. Yok ısınıyor yok donuyor. 2 yıla elinde kalacak diyen bile oldu. Ben HP i7 7700HQ bir gaming seri kullanıyorum. tek bir çökme, donma, ısınma, hata vs yaşamadım.
Benim attıgım sistem hakkında bir yorumunuz var mı alınır mı sizce

İndirim kovalarsanız, L340 yakalayabilirsiniz.
Ryzen 7 3750H bir i5 9300U (mobil) islemciye göre daha performanslı olacaktır herkesin bildiği gibi ryzen çoklu çekirdek kulanminda Intel i 2x yapıyor fazla tartışmaya gerek yok bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,943
Üyeler
186,818
Son üye
kokuriç
Geri