Neler Yeni

Laptop Tavsiyelerinizi Beklerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umur Buğra DİKMEN
Bütçe
30000
Arkadaşlar EEM okuyorum. O yüzden yeni bir laptop şart oldu. Asus Vivobook Ryzen 9 işlemcili güzel ergonomik bir seri çıkarmış ama stok kalmamış ve ne zaman geleceği ne kadardan geleceği belli değil. 16 GB RAM macbook air düşündüm o da müh programları için yetersiz kalıyor. Şu an altta bıraktığım 2 laptop var aklımda ama işlemci olarak hangisi daha iyidir veya 3050 ile 4050 arasında ne kadar fark vardır bilmiyorum. Yardımcı olursanız ve tavsiyeler verirseniz mutlu olurum, iyi forumlar

idnz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Türker
Hocam ne yaptın laptop önerin var mı eem için

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umur Buğra DİKMEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ASUS Zenbook 14 OLED İntel Core Ultra 9 185H modelini aldım. Öneririm oyun da oynatıyor tabii son çıkmış oyunları bilmiyorum ama beklediğimden iyi performans veriyor. Fakat oyun işini falan bir tarafa kaldırıp aldım zaten. Taşınabilir olsun güçlü olsun pili uzun saat gitsin istedim. Hepsi var pili sürekli kullanımda browser VSCode, PyCharm vs. açık bir şekilde 10 saat görüyor günlük kullanımda pili bitiremeyebilirsiniz bile. Pilde değilken performans düşüyor tabii ki. Core Ultra işlemcilerin 2. nesil versiyonları gibi değil maalesef performansına kötü denemez kesinlikle. EEM için ekran kartı gerekli değil bence 3D tasarımlarla vs. işiniz olmuyor. Macbooktan uzak durun kesinlikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,846
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom