Laptop Tavsiyesi İstiyorum

Reaksiyon skoru
12
Herkese iyi forumlar, 2 adet notebook önerisine ihtiyacım var. Oyun oynamak için. Birisi 15-20 bin ₺ arası diğeri 25-30 bin₺ arası tavsiye ederseniz sevinirim.,

Benim bulduğum laptoplar:

15-20 bin ₺ arası
25 bin civarı

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Herkese iyi forumlar, 2 adet notebook önerisine ihtiyacım var. Oyun oynamak için. Birisi 15-20 bin ₺ arası diğeri 25-30 bin₺ arası tavsiye ederseniz sevinirim.,

Benim bulduğum laptoplar:

15-20 bin ₺ arası
25 bin civarı

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Tam bütçe söylemen şart eğer 25k altı istiyorsan en iyi tercih bu olacaktır buna 8gb ramde alıp takarsın gayet güzel olur

Teşekkürler tavsiyeniz için, bütçe net nasıl belirteyim hocam iki adet laptop alacağım birisini 15-20 bin tl bandında f/p diğerini 25-30 bin ₺ arasında f/p bir laptop olacak.

Teşekkürler tavsiyeniz için, bütçe net nasıl belirteyim hocam iki adet laptop alacağım birisini 15-20 bin TL bandında f/p diğerini 25-30 bin ₺ arasında f/p bir laptop olacak.
15 20k arası olan bilgisayar için biraz daha bütçe koy lenovoyu al
25 30 k arası olan cihaz içinde bunu al

geçtiğimiz haftalardaki indirimler bitti gitti ve eylül bitince black friday e kadar doğru düzgün indirimler gelmeyebilir.
temmuz ağustos eylül aylarında
hp victus rtx 4060,
asus tuf 7940hs rtx 4070,
lenovo loq i5 13420h rtx 4050,
bir tane dell i5 iris ekran kartlı ofis laptop
bunlar alıp kullandıklarım,
iade yiyenler, acer nitro 3070ti, msi bravo 4050.
Asus, lenovo, dell biosundan sarj cihazına kadar kat kat kaliteli ürünler,
msi bravo'ya özgü olarak fp'nin dibi bir ürün, casper, gamegaraj, monster kalitesinde,
acer.... fp ama biosu görünce iade etmek istedim, sanarsın windows 95.

Anladığım kadarıyla 2 kardeş, 2 arkadaş beraber alacak durumu var,
fp alacağım diye saçma sapan ürünlerle uğraşmayın, 2 adet fiyat performans kalite ürün alın geçin,
ilk linkteki acer yerine, farklı sitelerden lenovo bulmanız mümkün.

Trendyol, hepsiburada, n11, amazon vb. sitelerden akşam 6'dan sonra veya bildirimleri açık bırakarak takip edin, çok güzel indirimler oluyor.

birkaç siteye baktım şu an aktif indirim yok ama akşam saatlerinde oluyor. hayırlı olsun şimdiden.
Hepsiburada'da 10k veya 25k üstü 1000, %5 vb. indirimler oluyor, en fp fiyatlar oradan çıkar, taksitte var,
trendyolda birkaç satıcı iyi fiyat yapabiliyor,
n11 kupon + sepet ile + satıcı indirimi iyi fiyat var ama 3 taksit,
amazon sessiz sedasız yılın indirimlerini yapabiliyor, burada sana önerdiğimiz 3050 lenovo laptop 18k'dı geçen haftalarda. şu an min 22k.

Geri