Laptop tavsiyesi

TrmZ

80+
Reaksiyon skoru
68
Bütçeniz nedir

Dostum hemen hemen bu fiyatlarda vereceksin zaten 16 gb ramli pc ler bile bu özellikte hemen hemen aynı fiyat bence alabileceğin en iyisi bu fazla para harcamak istemiyorsan zaten ünide yurtta kalan kuzenimde de bundan var uzun uzun kullanınca biraz ısındığını söylüyor kaliteli bi soğutucu da almış kullanıyor şikayetini duymadım

Bana bu özelikleri versin yeter bütçem var ama zaten hepsini kulanmak istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum cebime biraz daha kalsın istiyorum
Çok fazla alternatifiniz yok. Attığınız laptop o bütçede fena değil. Şuan alternatif olarak monster var sadece.

Dostum hemen hemen bu fiyatlarda vereceksin zaten 16 gb ramli pc ler bile bu özellikte hemen hemen aynı fiyat bence alabileceğin en iyisi bu fazla para harcamak istemiyorsan zaten ünide yurtta kalan kuzenimde de bundan var uzun uzun kullanınca biraz ısındığını söylüyor kaliteli bi soğutucu da almış kullanıyor şikayetini duymadım
Tamamdır teşekkürler nasıl bir soğutucu alayim ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O zaman kendi bulduğumu alacağım

Monster Casper alınmaz.
RTX 3060 şart değil, 2070'de olur dersen benim de ilanım var.
Kartlar birbirine çok yakın performans veriyor zaten. SSD eklemek de çok kolay bir şey.

Dostum yurtdışı diye çekinme türkiyeye direkt gönderiyorlar 3-7 gün içinde teslim ediliyor

1.seçenek bu var mükemmel kaliteli bir laptop 1tb ssd var 17000 tl kargo ve vergiler dahil

2.seçenek bu var 512gb ssd ama 17.3 inç ekranı var kargo vergiler dahil 17300tl

3.seçenek ise bir tık ucuz olsun cebimde para kalsı nderseniz 8gb ramli var

Monster Casper alınmaz.
RTX 3060 şart değil, 2070'de olur dersen benim de ilanım var.
Kartlar birbirine çok yakın performans veriyor zaten. SSD eklemek de çok kolay bir şey.
Zaten monster veya casper almıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,317
Üyeler
194,941
Son üye
Moses Josephson
Geri