Laptop temizliği

arrda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,390
Arkadaşlar bi 5-10 gün sonra laptopumun içini temizleteceğim aslında bilgisayarcılara güvenmiyorum parça çalıyorlar diye temizletmeden önce pc nin bütün özelliklerinin fotoğrafını cektim öyle bir olay olursa kanit olsun diye ama kendim temizlersem bir tecrübem olmadığı için ellemek istemiyorum bilgisyarcilara sordum 60tl ye termal macun+temizleme yapiyoruz dedi büyük ihtimal dandik bi termal macun sürecek termal macunu kendim mi alip sürdürmeliyim yoksa onlara mi bırakmalıyım ucuz termal macun sıkıntı çıkartır mi ?

Elinden iş geliyorsa kendin yap o kadar zor değil.

Arkadaşlar bi 5-10 gün sonra laptopumun içini temizleteceğim aslında bilgisayarcılara güvenmiyorum parça çalıyorlar diye temizletmeden önce PC nin bütün özelliklerinin fotoğrafını cektim öyle bir olay olursa kanit olsun diye ama kendim temizlersem bir tecrübem olmadığı için ellemek istemiyorum bilgisyarcilara sordum 60tl ye termal macun+temizleme yapiyoruz dedi büyük ihtimal dandik bi termal macun sürecek termal macunu kendim mi alip sürdürmeliyim yoksa onlara mi bırakmalıyım ucuz termal macun sıkıntı çıkartır mi ?
Reis laptobun alt kısmını atsana bazı modellerde komple kasadan ayırmak gerekiyor.

kaliteli termal macun al kendi termal macununu sürttür
ramlere iyi bak daha kötü ramle değiştirmesin
(kaç mhz filan)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemci ve (varsa ekran kartını not et uyumlu ucuz parçalarla deiştirmesinler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bi 5-10 gün sonra laptopumun içini temizleteceğim aslında bilgisayarcılara güvenmiyorum parça çalıyorlar diye temizletmeden önce PC nin bütün özelliklerinin fotoğrafını cektim öyle bir olay olursa kanit olsun diye ama kendim temizlersem bir tecrübem olmadığı için ellemek istemiyorum bilgisyarcilara sordum 60tl ye termal macun+temizleme yapiyoruz dedi büyük ihtimal dandik bi termal macun sürecek termal macunu kendim mi alip sürdürmeliyim yoksa onlara mi bırakmalıyım ucuz termal macun sıkıntı çıkartır mi ?
10 derceden fazla fark eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,215
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri