Laptop temizlik sonrası

kerem616

80+
Reaksiyon skoru
0
laptopum temizlik sonrası gpusu normal seviyede kalırken cpu bir anda çok ısınmaya başladı bilmediğim bir bilgisayarcıya temizlettim ne olmuş olabilir

diş macunu sürmüş

laptopum temizlik sonrası gpusu normal seviyede kalırken cpu bir anda çok ısınmaya başladı bilmediğim bir bilgisayarcıya temizlettim ne olmuş olabilir
fan bloğunun cpu tarafının vidalarını sıkmamış olabilir, kötü termal macun sürmüş yada cpu ya sürmemiş olabilir, cpunun fanının soketi takılmamış olabilir.

fan bloğunun cpu tarafının vidalarını sıkmamış olabilir, kötü termal macun sürmüş yada cpu ya sürmemiş olabilir, cpunun fanının soketi takılmamış olabilir.
hocam bunları ben kendim açıp anlayabilirmiyim

hocam bunları ben kendim açıp anlayabilirmiyim
anlamıyorsanız açmayın derim. başka bir güvenilir, işini temiz yapan bilgisayarcıya açtırın.
akrabam şehir dışında canavar bi laptop aldırdım ama Windows yok. tanıdık bilgisayarcı varsa kurdurursun dedim. aradan zaman geçti sordum kullanmıyorum dedi çok yavaş, eski 15 yıllık laptop daha hızlı dedi. yaza tatile gelirken getir dedim. çakma modlu crackli win11 kurmuş bilgisayarcı. herşeyde hata veriyor. win11 orjinal kurdum, lisans alıp etkinleştirip tüm ihtiyaç olacak yazılımları kurdum canavar oldu laptop. eskisinide açıp herşeyi temizledim, o da ayağa kalktı.
yani kıssadan hisse bilgisayarcıyım demeyle bilgisayar ustası olunmuyo. çevrenize arkadaşlarınıza sorun, işini güzel yapan bir yere götürün. aldığınız hizmet verdiğiniz paraya değsin.

Saçma sapan mahalle bilgisayarcılarına güvenmemek lazım. Zamanında çocuğum diye çok güzel dolandırmışlardı sıfır cihazımın ramlerini değiştirip ssdyide hdd ile değiştirmişlerdi o yüzden güvenmemek lazım macun sürmemiş bile olabilirler. Belkide bakır ısı borularını çalmıştır.

Geri