Laptop termal macun

spectre

80+
Reaksiyon skoru
1
Bilgisayarımın boşta sıcaklığı 40 derece yük altında 70 75 bazen 80 oluyor. Termal macun en son servise götürdüğümde (3 3.5 sene ) sürülmüştü. 3 6 ayda bir değiştirilmesi söyleniyor bende değiştirmem gerektiğini düşünüyorum. Değiştirmeliyim değil mi? Ve şu termal macun işimi görür mü veya önerileriniz neler?

Arctic MX-4 uygun fiyatlı işini görür.

Merhaba, bu konu hakkında kendi çapımda bilgilendirme yaptım (İmzamda mevcut.). Termal macunu değiştirmekte fayda var kesinlikle işinizi görür.

Macun işini fazla abartma bilinen bir markanın 40-45 liralık ürünü yeterli olur.

Merhaba, bu konu hakkında kendi çapımda bilgilendirme yaptım (İmzamda mevcut.). Termal macunu değiştirmekte fayda var kesinlikle işinizi görür.

Okudum bilgilendirici olmuş teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bencede fazla abartmanı gerektirecek bir şey yok. Ben Cooler Masterin rastgele bir macununu alıp kullanıyorum hep :D
Termal macunu sürdüm eskisinden daha kötü oldu keşke yapmasaydım yorumlarından dolayı biraz şey ettim açıkçası :D

Termal macunu aldım ve bir kağıt çıktı. Kullanım kılavuzunda size uygun zif soketini seçin diyor. Zif soketi nedir nasıl seçicem?

Değiştirmelisin. MX-4 Öneririm.

Paket açılmış ve jelatin falan çıktığı için değişmezler gibime geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,404
Üyeler
186,887
Son üye
Ensar Ay
Geri