AbdullahArvas
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Abdullah Arvas
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Laptop umu yenilemek istiyorum ve şu an elimde Dell Insprion 15 7000 Gaming var. Piyasası nedir ne kadara satabilirim acaba? 2 yılık bilgisayar garantisi yeni bitti gayet temiz. Kutusu duruyor faturası kayıp. Özelikleri:
1050 Tİ ekran kartı
İ7-7700HQ
16 GB Ram
1 TB HDD
256 GB SSD
Bir de bunu satınca MSI Bravo 15 almayı düşünüyordum da biraz araştırma yaptım youtube da inceleme videolarına baktım fakat türkçe hiçbir inceleme videosu bulamadım. Yabancıların çektiği birkaç video var hepsi de pc den Disappointing diye bahsediyor. Siz ne düşünüyorsunuz acaba alınır mı sizce? Yabancılar neden böyle diyor bir sorunu mu var bilgisayarın? Cevaplayıp aklımdaki soru işaretlerinin götürürseniz çok mutlu olurum.
1050 Tİ ekran kartı
İ7-7700HQ
16 GB Ram
1 TB HDD
256 GB SSD
Bir de bunu satınca MSI Bravo 15 almayı düşünüyordum da biraz araştırma yaptım youtube da inceleme videolarına baktım fakat türkçe hiçbir inceleme videosu bulamadım. Yabancıların çektiği birkaç video var hepsi de pc den Disappointing diye bahsediyor. Siz ne düşünüyorsunuz acaba alınır mı sizce? Yabancılar neden böyle diyor bir sorunu mu var bilgisayarın? Cevaplayıp aklımdaki soru işaretlerinin götürürseniz çok mutlu olurum.